Ondernemershout bestaat niet - 6 Factoren waarmee elke zelfstandige professional meer omzet haalt

Bestuur Linda Spaanbroek 7,8 Impressie

- Leerlijn Management & Ondernemerschap -

Ondernemen gaat vaak gepaard met druk, stress, gemiste doelen, teveel prioriteiten, teveel ‘moeten’ en twijfel over de juiste koers. Om nog maar te zwijgen van de moeite die het soms kost om een gestage stroom klanten op gang te houden. Daardoor kun je de indruk krijgen dat ondernemers uit een heel specifiek soort hout gesneden moeten zijn. Niets is minder waar!

Nive leden mengen met studenten
De bijeenkomsten van de leerlijn Management & Ondernemerschap worden georganiseerd in samenwerking met en op locatie van 4 verschillende Hogescholen: Saxion Hogeschool Deventer, Hogeschool Inholland (Diemen en Den Haag) en Avans Hogeschool Den Bosch. Deze Masterclass vindt plaats bij Hogeschool Inholland in Diemen. Voor jou de gelegenheid om in contact te komen met “millennials” en voor de studenten de mogelijkheid om in contact te komen met vertegenwoordigers van overheid en bedrijfsleven.

2017-06-01T14:00:00 | Diemen

Spreker

Linda Spaanbroek, Bekroond ondernemerscoach & trainer. Spreker & auteur, InfoMarketeers.

Deelnamekosten

Nive leden en Studenten Hogeschool Inholland: gratis. 
Bedrijfsleden krijgen 2, 3 of 4 gratis toegangskaarten, afhankelijk van het type lidmaatschap. Extra personen betalen € 50,- per persoon.

Niet-leden: € 145,-. 
Voor introducés van niet-leden: € 95,-. 

Genoemde bedragen zijn exclusief btw en inclusief koffie/thee en Netwerkborrel na afloop.

Annuleren
Annuleren kan kosteloos (via mt.schlatmann@nive.org of 06 - 20 01 36 28) tot en met een dag voor aanvang van de bijeenkomst. Bij annulering op de dag zelf of bij no-show ontvang je een factuur van € 35,-.

Programma

donderdag 1 juni 2017

14:00 - 14:30 uur Ontvangst.
14:30 - 14:35 uur Opening.
14:35 - 17:00 uur Masterclass.
17:00 - 18:00 uur Netwerkborrel.

Masterclass

Ondernemershout bestaat niet - 6 Factoren waarmee elke zelfstandige professional meer omzet haalt

Meer informatie

Marie-Thérèse Schlatmann, manager MD Programma Nive, bel (06) 200 13 628 of e-mail mt.schlatmann@nive.org.

Locatie:
Hogeschool Inholland
Adres:
Wildenborch 6
1112 XB Diemen

Datum en tijdstip:
2017-06-01T14:00:00
Aanmeldperiode:
3D-cover-Ondernemershout bestaat niet_HR_3D

Nive leden mengen met studenten
De bijeenkomsten van de leerlijn Management & Ondernemerschap worden georganiseerd in samenwerking met en op locatie van 4 verschillende Hogescholen: Saxion Hogeschool Deventer, Hogeschool Inholland (Diemen en Den Haag) en Avans Hogeschool Den Bosch. Deze Masterclass vindt plaats bij Hogeschool Inholland in Diemen. Voor jou de gelegenheid om in contact te komen met “millennials” en voor de studenten de mogelijkheid om in contact te komen met vertegenwoordigers van overheid en bedrijfsleven.

Nive Masterclass
Ondernemershout bestaat niet - 6 Factoren waarmee elke zelfstandige professional meer omzet haalt

Ondernemen gaat vaak gepaard met druk, stress, gemiste doelen, teveel prioriteiten, teveel ‘moeten’ en twijfel over de juiste koers. Om nog maar te zwijgen van de moeite die het soms kost om een gestage stroom klanten op gang te houden. Daardoor kun je de indruk krijgen dat ondernemers uit een heel specifiek soort hout gesneden moeten zijn. Niets is minder waar! Linda laat je zien hoe iedereen moeitelozer een hogere omzet kan draaien. Het zijn slechts zes factoren die grote gevolgen hebben voor het gemak waarmee je het ondernemersspel speelt.

Wat levert deze Masterclass mij op?

  • 6 Makkelijk te implementeren stappen waarmee iedere zelfstandige professional een hogere omzet behaalt.

  • Het ‘geheime ingrediënt’ dat het grote verschil maakt tussen ploeteren en floreren.

  • Inzicht in waar jij als ondernemer zelf het grootste obstakel bent om te bereiken wat je wilt – en hoe je dit obstakel vermijdt!


Linda Spaanbroek: "Zorgeloosheid maakt alles effectiever"
Linda Spaanbroek (1966), schrijver van het boek "Ondernemershout bestaat niet" is gamechanger en expert op het gebied van internetmarketing en zorgeloos zakendoen. Haar motto: “Zorgeloosheid maakt alles effectiever”. Dit motto paste zij in het verleden toe als onderwijsvernieuwer en sinds 2009 ligt haar focus op het stimuleren van ondernemerschap. Recent houdt zij zich in aanvulling daarop meer en meer bezig met moeitelozer leven.

Linda studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Na twintig jaar werknemerschap in het bedrijfsleven, het onderwijs en bij de overheid werd zij per ongeluk marketingexpert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Dit succes werd door de Federatie Zakenvrouwen bekroond met de award “ZZP Onderneemster van het jaar”. Inmiddels gegroeid van ZZP-er naar MKB-er, ontdekte zij de sleutels tot meer moeiteloosheid. Hierdoor veranderde ondernemen met stress, onrust en een vol hoofd in ondernemerschap gekenmerkt door rust, creativiteit, vertrouwen, focus en flow.

Linda houdt er niet van om binnen de lijntjes te kleuren. Ondernemen en leven kunnen altijd makkelijker en zorgelozer als je het nét even van een andere kant durft te bekijken. Die andere kant laat zij je graag zien door middel van haar lezingen, training, coaching en gratis resources. Linda’s inspiratie zorgt voor beweging in denken en doen – en meer omzet en geluk als bonus! Als je haar eenmaal gehoord hebt over leven en werken dan speel je het spel nooit meer hetzelfde.

Linda heeft drie boeken op haar naam staan: Alle Dagen Pauze (2006), Zeven motivatiekrachten in uw school (2008) en Ondernemershout bestaat niet (2016), een boek dat laat zien hoe iedereen succesvol en zorgeloos kan ondernemen.

Beroepsprofiel opleiding Business Studies
De opleiding Business Studies is een opleiding, gericht op alle aspecten van de bedrijfsvoering: Markt, Business Economics, Mens en Processen & Systemen. Afhankelijk van de afstudeerrichting wordt een verdieping aangebracht op een à twee van deze aspecten. De professionals die de opleiding aflevert, worden gekenmerkt door een omgekeerd ‘T’-profiel. Dat wil zeggen dat ze op een generieke basis – waar zowel Markt, Business Economics, Mens als Processen & Systemen onderdeel van uitmaken – een specialisme ontwikkelen, zodat ze dat specialisme in de bredere context van de bedrijfsvoering kunnen plaatsen.

De afgestudeerden van de opleiding Business Studies, zijn in staat bedrijfskundige vraagstukken en praktijkproblematieken te plaatsen in een bredere maatschappelijke, internationale en bedrijfskundige context. Ze zijn in staat samen met andere professionals, van binnen en ook van buiten de eigen organisatie, samen te werken aan complexe bedrijfskundige vraagstukken. Ze snappen de corebusiness van een organisatie, kunnen over de muur van het eigen vakgebied heen kijken en benaderen vraagstukken integraal. Het combineren van verschillende stukjes van de bedrijfskundige puzzel tot een nieuw geheel, vormt voor hen de uitdaging.

Inloggen

Moderator

Erica nieuw

Erica Linger-de Leeuw
Nive Programma Commissaris
Leerlijn Management & Ondernemerschap