Blockchain Simulatie & Smart Contracts

222 foto JeroenPerquin bijgesneden 8,4 Impressie

- Leerlijn Finance, Business & IT -

In deze interactieve workshop leer je hoe Blockchain echt werkt middels een simulatiegame. Tijdens de simulatie speel je de rol van een bank die samen met de andere deelnemers een consortium heeft gevormd en besloten heeft om samen een Blockchain te bouwen. Na de Simulatie bespreken we een aantal echte Blockchain toepassingen die relevant zijn voor jou als Finance Professional.

Persoonlijke gegevens

Wil je het onderstaande formulier aub volledig invullen?

Geslacht:
Ik ben:
Factuurgegevens
Hieronder kun je, indien van toepassing, het factuuradres en/of het factuurkenmerk aangeven.
E-mailadres voor digitale verzending factuur:

image

2020-02-12T15:00:00 | VIANEN

Spreker

Deelnamekosten

Nive leden: gratis. 
Bedrijfsleden krijgen 2, 3 of 4 gratis toegangskaarten, afhankelijk van het type lidmaatschap. Extra personen betalen € 50,- per persoon.

Leden van FFF én het IM Register: gratis.

Leden van BSPD, FMN, DNA, Associatie van IIB, Logeion, Noloc, PZO én de abonnees van de Nieuwsbrief Businezz: € 50,-.
Ben jij lid van een beroeps- of branchevereniging en wil je ook graag met korting deelnemen? Neem dan contact op met Marie-Thérèse Schlatmann, telefoon (06) 200 13 628.

Niet-leden: € 145,-.
Voor introducés van niet-leden: € 95,-. 

Genoemde bedragen zijn exclusief btw en inclusief koffie/thee met lekkernij, frisdrank en Netwerkborrel na afloop.

Annuleren
Annuleren kan kosteloos (via mt.schlatmann@nive.org of 06 - 200 13 628) tot en met een dag voor aanvang van de bijeenkomst. Bij annulering op de dag zelf of bij no-show ontvang je een factuur van € 35,-.

Programma

woensdag 12 februari 2020

15:00 - 15:30 uur Ontvangst.
15:30 - 15:35 uur Opening.
15:35 - 18:00 uur Workshop.
18:00 - 19:00 uur Netwerkborrel.

Workshop

Blockchain Simulatie & Smart Contracts -
Wat is het effect van Blockchain & Smart Contracts binnen Finance en wat kan je hiermee?

Meer informatie

Marie-Thérèse Schlatmann, Manager MD Programma, bel (06) 200 13 628 of e-mail mt.schlatmann@nive.org.

Locatie:
Miele Experience Center
Adres:
De Limiet 2
4131 NR VIANEN
Nederland
Datum en tijdstip:
2020-02-12T15:00:00
Aanmeldperiode:


Nive Workshop
Blockchain Simulatie & Smart Contracts -
Wat is het effect van Blockchain & Smart Contracts binnen Finance en wat kan je hiermee?

In deze interactieve workshop leer je hoe Blockchain echt werkt middels een simulatiegame. Tijdens de simulatie speel je de rol van een bank die samen met de andere deelnemers een consortium heeft gevormd en besloten heeft om samen een Blockchain te bouwen. Na de Simulatie bespreken we een aantal echte Blockchain toepassingen die relevant zijn voor jou als Finance Professional.

Wat biedt deze bijeenkomst mij?
Je leert hoe een Blockchain echt werkt en welke rol Blockchain toepassingen kunnen spelen in bedrijfsprocessen. Je leert hoe je met Blockchain op een veilige manier data kunt delen en opslaan. Ook wordt getoond hoe transacties op een snelle en betrouwbare manier uitgevoerd kunnen worden middels Smart Contracts. Na afloop van de workshop heb je een eerste inzicht in wat Blockchain kan betekenen voor jouw organisatie.

Over Jeroen Perquin
Jeroen is een gedreven financieel directeur met meer dan 25 jaar ervaring in financiële managementfuncties. Hij werkte voor internationale bedrijven zoals PostNL, Shell en Bilfinger Tebodin. De afgelopen jaren heeft Jeroen zich gespecialiseerd in de digitalisering van financiële processen, met name in Blockchain-technologie. Hij beschouwt Blockchain-technologie als de technologie die de meeste impact op financieel gebied zal hebben. In zijn trainingen en workshops legt hij de relatie tussen bedrijfsstrategie, organisatie, financiën en controle en Blockchain duidelijk uit.

Jeroen geeft trainingen en workshops over Blockchain. In zijn workshops legt hij Blockchain uit aan CFO's, financieel directeuren, controllers en accountants zodat zij kunnen begrijpen wat de impact voor hen is. Hij ondersteunt, beheert en zet Blockchain-projecten op voor organisaties. Als expert brengt hij mensen en organisaties samen om samen te werken aan Blockchain-projecten. Hij adviseert managementteams en financiële managers over de impact van Blockchain op financiën en over het ontwikkelen van een digitale strategie voor financiën.

Hij heeft jarenlange internationale ervaring in financiële en IT-projecten. Hij heeft posities bekleed in Investor Relations, Controlling, Internal Audit, Treasury en hij heeft als financieel directeur gewerkt bij meerdere internationaal opererende bedrijven.

Jeroen heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij heeft ook gestudeerd aan de London School of Economics en is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit als Certified Controller (RC). Jeroen is ook een gecertificeerde interne auditor. Onlangs heeft hij het interne Weconomics trainingsprogramma van Blockchain Lead gevolgd en het Blockchain Strategie Programma aan de Oxford University afgerond.

Inloggen

12 februari 2020

1e bijeenkomst FBI.JPG

Klik op bovenstaande afbeelding voor meer informatie over de Nive Workshop 'Blockchain Simulatie & Smart Contracts' binnen de leerlijn Finance, Business & IT.

Moderator

foto Damian Bouland def.

Leerlijn Finance, Business & IT 2020

Leerlijn FBI 2020.JPG