Versterken van de innovatie mindset

testafbeelding jeffgaspersz-closeup 8,6 Impressie

- Leerlijn Interim Management -

In deze sessie beantwoordt Jeff Gaspersz de vraag: Wat zijn effectieve acties om een innovatie mindset in jouw organisatie, team en bij jezelf te versterken? Een mindset waarmee permanent nieuwe mogelijkheden voor verbeteringen en vernieuwingen zijn te ontdekken en te benutten. 

2017-11-14T15:00:00 | Vianen

Spreker

Prof. dr. Jeff Gaspersz, Professor of innovation (Nyenrode Business Universiteit) / Director Cadenza Innovation.

Deelnamekosten

Nive leden: gratis. 
Bedrijfsleden krijgen 2, 3 of 4 gratis toegangskaarten, afhankelijk van het type lidmaatschap. Extra personen betalen € 50,- per persoon.

Niet-leden: € 145,-. 
Voor introducés van niet-leden: € 95,-. 

Genoemde bedragen zijn exclusief btw en inclusief koffie/thee en Netwerkborrel na afloop.

Annuleren
Annuleren kan kosteloos (via v.sterk@nive.org of 070 - 711 87 29) tot en met een dag voor aanvang van de bijeenkomst. Bij annulering op de dag zelf of bij no-show ontvang je een factuur van € 35,-.

Programma

dinsdag 14 november 2017

15:00 - 15:30 uur Ontvangst.
15:30 - 15:35 uur Opening.
15:35 - 18:00 uur Masterclass.
18:00 - 19:00 uur Netwerkborrel.

Masterclass

Versterken van de innovatie mindset

Meer informatie

Vincent Sterk, manager Nive leerlijn Interim Management, bel (070) 711 87 29 of mail v.sterk@nive.org.

Locatie:
Miele Experience Center
Adres:
De Limiet 2
4131 NR Vianen

Datum en tijdstip:
2017-11-14T15:00:00
Aanmeldperiode:
Cover boek DagelijksInnoveren

Nive Masterclass
Versterken van de innovatie mindset

In deze sessie beantwoordt Jeff Gaspersz de vraag: Wat zijn effectieve acties om een innovatie mindset in jouw organisatie, team en bij jezelf te versterken? Een mindset waarmee permanent nieuwe mogelijkheden voor verbeteringen en vernieuwingen zijn te ontdekken en te benutten. Wat vraagt dat van medewerkers, leidinggevenden en hoe is daarmee de innovatiekracht te versterken? Jeff deelt op een interactieve wijze zijn inzichten en geeft voorbeelden van deze praktische en gemakkelijk uitvoerbare ideeën en acties. Hij sluit af met een connected thinking sessie met de zaal die een groot aantal ideeën zal opleveren voor meer innovatiekracht. Die ideeën krijg je na de sessie toegestuurd.

Wat levert deze Masterclass mij op?
Praktische en gemakkelijk uitvoerbare ideeën en acties voor de versterking van de innovatie mindset, voor innovatiegericht leiderschap en het creëren van een innovatiecultuur.

Prof. dr. Jeff Gaspersz
Prof. dr. Jeff Gaspersz is als hoogleraar innovatie verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Daarvoor was hij onder meer verbonden aan KPMG als director van het Innovation Center. Jeff combineert momenteel zijn hoogleraarschap met een eigen advies- en spreekpraktijk en een eigen uitgeverij. Hij ondersteunde ruim 350 organisaties met het vinden en benutten van innovatiekansen. Hij schreef meerdere boeken over innovatie en business creativiteit. Een van zijn bestsellers: Je Hok Uit!, 30 praktische adviezen voor een creatiever team kunt u gratis downloaden via www.ideebrief.nl.

Inloggen

Moderator

Foto Esther Stehouwer

Esther Stehouwer
Nive Programma Commissaris
Leerlijn Interim Management

Je hok uit!

Cover boek JeHokUit!