Werkvuur: hoe energieke mensen en teams het verschil maken

imagesCAGW073W hans 10 pasfoto

- Leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling -

Het verlangen naar bevredigend werk is groter dan ooit. Toch is het werkvuur - de positieve energie om aan de slag te gaan - de laatste jaren geleidelijk uitgedoofd. Uit onderzoek blijkt dat iets meer dan 1 op de 10 van alle werkenden enthousiast en met volle energie aan het werk is. De rest is verkrampt bezig, wacht op betere tijden of is zelfs volledig afgehaakt. De belangrijkste oorzaak: onze manier van werken werkt niet meer.

 

Persoonlijke gegevens

Wil je het onderstaande formulier aub volledig invullen?

Geslacht:
Ik ben:
Factuurgegevens
Hieronder kun je, indien van toepassing, het factuuradres en/of het factuurkenmerk aangeven.
E-mailadres voor digitale verzending factuur:

image

2020-09-15T15:00:00 | VIANEN

Deelnamekosten

Nive leden: gratis. 
Bedrijfsleden krijgen 2, 3 of 4 gratis toegangskaarten, afhankelijk van het type lidmaatschap. Extra personen betalen € 50,- per persoon.

Leden van het IM Register: gratis.

Leden van BSPD, FFF, FMN, DNA, Associatie van IIB, Logeion, Noloc, PZO én de abonnees van de Nieuwsbrief Businezz: € 50,-.
Ben jij lid van een beroeps- of branchevereniging en wil je ook graag met korting deelnemen? Neem dan contact op met Marie-Thérèse Schlatmann, telefoon (06) 200 13 628.

Niet-leden: € 145,-.
Voor introducés van niet-leden: € 95,-. 

Genoemde bedragen zijn exclusief btw en inclusief koffie/thee met lekkernij, frisdrank en Netwerkborrel na afloop.

Annuleren
Annuleren kan kosteloos (via mt.schlatmann@nive.org of 06 - 200 13 628) tot en met een dag voor aanvang van de bijeenkomst. Bij annulering op de dag zelf of bij no-show ontvang je een factuur van € 35,-.

Programma

dinsdag 15 september 2020

15:00 - 15:30 uur Ontvangst.
15:30 - 15:35 uur Opening.
15:35 - 18:00 uur Workshop.
18:00 - 19:00 uur Netwerkborrel.

Meer informatie

Marie-Thérèse Schlatmann, Manager MD Programma, bel (06) 200 13 628 of e-mail mt.schlatmann@nive.org.

 

Locatie:
Miele Experience Center
Adres:
De Limiet 2
4131 NR VIANEN
Nederland
Datum en tijdstip:
2020-09-15T15:00:00
Aanmeldperiode:
Cover werkvuur


Nive Workshop
Werkvuur: hoe energieke mensen en teams het verschil maken

Onze manier van werken werkt niet meer
Het verlangen naar bevredigend werk is groter dan ooit. Toch is het werkvuur - de positieve energie om aan de slag te gaan - de laatste jaren geleidelijk uitgedoofd. Uit onderzoek blijkt dat iets meer dan 1 op de 10 van alle werkenden enthousiast en met volle energie aan het werk is. De rest is verkrampt bezig, wacht op betere tijden of is zelfs volledig afgehaakt. De belangrijkste oorzaak: onze manier van werken werkt niet meer. De veranderende omgeving stelt steeds hogere eisen aan ons werk, terwijl de omstandigheden almaar zwaarder worden. Dit vertaalt zich in steeds meer stress, sleur en tegenzin.

Wetenschappelijke inzichten, inspirerende cases en opvattingen van experts
Hans van der Loo laat tijdens deze bijeenkomst op wervelende wijze zien wat er misgaat met ons werk, maar ook hoe wij uit de werkmalaise kunnen ontsnappen en op doeltreffende wijze stress kunnen bestrijden. Hans neemt je mee in de woelige wereld van werk en energie. Aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van positieve energie, inspirerende cases en prikkelende, vaak tegendraadse opvattingen van spraakmakende (inter)nationale experts, ontdek je hoe je jezelf en anderen op gerichte wijze kunt activeren. Neem de regie over eigen energie weer in eigen hand.

Onderwerpen die aan de orde komen

  • Energie: wat het is, hoe het werkt en waarom het belangrijker is dan ooit.
  • De drie manieren om meer positieve energie te krijgen in je team en organisatie.
  • De 5 stappen die daarbij steeds van belang zijn.

Wat biedt deze bijeenkomst mij?

  • Inzicht in de meest belangrijke, maar tegelijk ook meest onderschatte voorspeller van succes.
  • Concrete handvatten en instrumenten om vanaf morgen met meer energie aan de slag te gaan, c.q. stress te bestrijden en sleur te doorbreken.
  • Als bijvangst: inzicht in ontwikkelingen op gebied van (toekomst van) het werk.


Hans van der Loo
In Luxemburg geboren (1954), na afstuderen aan UU twee jaar in USA bij verschillende universiteiten (Berkely, UCLA) gewerkt, daarna verbonden aan UU en TU Delft. Overgestapt naar KPN en vervolgens consultancywereld binnengestapt. Werkzaam geweest bij &Samhoud en Pentascope. Sinds 5 jaar met eigen bedrijven.

Auteur van bestsellers (Kus de visie wakker en het in 27 landen uitgebrachte boek over Elon Musk). Laatste boek heet ‘Werkvuur’.

Inloggen

15 september 2020

3e bijeenkomst PO.JPG

Klik op bovenstaande afbeelding voor meer informatie over de Nive Workshop 'Werkvuur: hoe energieke mensen en teams het verschil maken' binnen de leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling.

Moderator

foto Sophie Kuijper - kopie