Wat betekent het om in het hedendaagse klimaat van sociale media en internet om ondernemer te zijn?

showcase3 foto Jeanet Bathoorn

- Leerlijn Management & Ondernemerschap -

Wat betekent het om in het hedendaagse klimaat van sociale media en internet, ondernemer te zijn? Hoe kun je als ondernemer maximaal gebruik maken van het internet en van alle nieuwe verdienmodellen die er nu zijn? Nu met de komst van internet zijn er mogelijkheden om een bedrijf op te bouwen die ongekend zijn.

2018-11-20T15:00:00 | VIANEN

Spreker

foto Jeanet Bathoorn

Jeanet Bathoorn, VrijheidsOndernemer®, Auteur en Online Ondernemer, VrijheidsOndernemers VOF.

Deelnamekosten

Nive leden: gratis. 
Bedrijfsleden krijgen 2, 3 of 4 gratis toegangskaarten, afhankelijk van het type lidmaatschap. Extra personen betalen € 50,- per persoon.

Niet-leden: € 145,-. 
Voor introducés van niet-leden: € 95,-. 

Genoemde bedragen zijn exclusief btw en inclusief koffie/thee en Netwerkborrel na afloop.

Annuleren
Annuleren kan kosteloos (via mt.schlatmann@nive.org of 06 - 200 13 628) tot en met een dag voor aanvang van de bijeenkomst. Bij annulering op de dag zelf of bij no-show ontvang je een factuur van € 35,-.

Programma

dinsdag 20 november 2018

15:00 - 15:30 uur Ontvangst.
15:30 - 15:35 uur Opening.
15:35 - 18:00 uur Workshop.
18:00 - 19:00 uur Netwerkborrel.

Workshop

De vrijheid van ondernemen
Wat betekent het om in het hedendaagse klimaat van sociale media en internet om ondernemer te zijn?

Meer informatie

Marie-Thérèse Schlatmann, Manager MD Programma Nive, bel (06) 200 13 628 of e-mail mt.schlatmann@nive.org.

Locatie:
Miele Experience Center
Adres:
De Limiet 2
4131 NR VIANEN
Nederland
Datum en tijdstip:
2018-11-20T15:00:00
Aanmeldperiode:
50 verdienmodellen cover


Nive Workshop
De vrijheid van ondernemen
Wat betekent het om in het hedendaagse klimaat van sociale media en internet om ondernemer te zijn?

Hoe kun je als ondernemer maximaal gebruik maken van het internet en van alle nieuwe verdienmodellen die er nu zijn? Nu met de komst van internet zijn er mogelijkheden om een bedrijf op te bouwen die ongekend zijn. Het is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest om een bedrijf te runnen. Er zijn verdienmodellen waarbij je veel minder kunt werken en toch goede omzet maakt. Je krijgt een overzicht van werkende verdienmodellen, en andere randvoorwaarden die je als ondernemer schept om VrijheidsOndernemer® te worden.


Wat levert deze Workshop jou op?

  • Inzicht in nieuwe trends en verdienmodellen.
  • Mindset van een online ondernemer.
  • Money Mindset die hoort bij een ondernemer die wil groeien.

 

Jeanet Bathoorn
Jeanet Bathoorn, ondernemer vanaf 1 januari 2005, heeft in de loop van de jaren meerdere bedrijven gehad. Moeder van 3 kinderen. Eigenaar van een IJslands paard. Maar ze is ook VrijheidsOndernemer®. Vanaf 2012 focust Jeanet zicht op de combinatie bedrijf en 'de rest van je leven'. Na het veranderen van haar verdienmodel en na het maken van harde keuzes is zij erin geslaagd om ongeveer 4 maanden per jaar te werken en 8 maanden per jaar te kiezen wat ze doet. Vanaf 2012 heeft ze haar bedrijf omgebouwd naar een VrijheidsOndernemersbedrijf. Nu kan ze werken WAAR, WANNEER en MET WIE ze wil.

Haar kijk op het leven is dat het leven heel kort is. Het kan zo maar over zijn. Jeanet is dankbaar voor haar gezondheid, voor het feit dat ze ouder wordt (stop met zeuren daarover) en dat ze de mogelijkheden heeft om een bedrijf op te bouwen op haar eigen voorwaarden. Daarom is het voor haar superbelangrijk om andere ondernemers te ondersteunen in hun vrijheid. Het is haar drijfveer om ze te inspireren, te motiveren en ze op te leiden. Ondernemers maken het verschil.

Jeanet gelooft erin dat ondernemers een echt verschil maken in de wereld. En vooral in het leven. Ondernemers kiezen voor andere verdienmodellen, voor een bestaan dat niet draait om alleen werk maar waar vrijheid belangrijk is. Ondernemers verzinnen wereldwijd de coolste gadgets en technologische oplossingen. Jeanet vreest dat we het niet moeten hebben van politici en grote instituten. Als 40+ vrouw is ze niet als vanzelfsprekend met internet opgegroeid. En met haar vele leeftijdgenoten niet. Toen social media ontstond ging er een wereld voor haar open. Haar toenmalige werk als recruiter ging sneller en kostte minder geld. In 2005 maakte Jeanet al een profiel op LinkedIn aan. Vanaf 2008 heeft ze al duizenden mensen getraind in het gebruik van de sociale netwerken LinkedIn, Twitter, Facebook, Pinterest, Google+ en vele andere sites. De expert norm van 10.000 uren heeft ze al ruim overschreden. Haar 5 boeken zijn gezamenlijk al 30.000 keer verkocht. Daarnaast is ze regelmatig te gast bij radio en TV om haar kennis over social media te delen. Zo was ze bij Hart van Nederland, EditieNL, Omroep Max, Ochtendspits en vaak bij BNR Nieuwsradio.

Inloggen

Moderator

foto Joost Imthorn dec 2017 fullsizeoutput_74

Joost Imthorn
Nive Programma Commissaris
Leerlijn Management & Ondernemerschap