Coachen bij stress - De dienende Coach

showcase4 VikiBroes - gesneden 7,8 Impressie

- Leerlijn HRM & Coaching -

Hoe ga je verstandig om met medewerkers met stress en burn outs? Wat kan jij als dienend manager doen om medewerkers goed te doen herstellen? Als coach bij stress en burn-out problematiek, kies jij bewust voor de rol van dienend manager. Je luistert actief en betrokken, je schat de ernst van de situatie in en gaat aan de slag vanuit een basiskennis van breinwetenschappen en cognitieve gedragstherapie. Je geeft het stuur zo snel als het kan in handen van de betrokken medewerker, terwijl jij in de buurt blijft om er te zijn wanneer het nodig is. Je weet waar je eigen grenzen liggen en verwijst je medewerker door naar professionele zorgverlening als daar aanleiding toe is.

 

 

2019-05-21T15:00:00 | VIANEN

Spreker

Viki Broes, Zaakvoerder, Erkend stress- en burn-out coach, Freelance gamechanger interim management / project management Re-Move Burn-Out Coaching / Re-Move Business | Design Thinking.

Deelnamekosten

Nive leden: gratis. 
Bedrijfsleden krijgen 2, 3 of 4 gratis toegangskaarten, afhankelijk van het type lidmaatschap. Extra personen betalen € 50,- per persoon.

Niet-leden: € 145,-. 
Voor introducés van niet-leden: € 95,-. 

Genoemde bedragen zijn exclusief btw en inclusief koffie/thee met lekkernij, frisdrank en Netwerkborrel na afloop.

Annuleren
Annuleren kan kosteloos (via mt.schlatmann@nive.org of 06 - 200 13 628) tot en met een dag voor aanvang van de bijeenkomst. Bij annulering op de dag zelf of bij no-show ontvang je een factuur van € 35,-.

Programma

dinsdag 21 mei 2019

15:00 - 15:30 uur Ontvangst.
15:30 - 15:35 uur Opening.
15:35 - 18:00 uur Masterclass.
18:00 - 19:00 uur Netwerkborrel.

Masterclass

Coachen bij stress - De dienende Coach
Hoe ga je verstandig om met medewerkers met stress en burn outs? Wat kan jij als dienend manager doen om medewerkers goed te doen herstellen?

Meer informatie

Marie-Thérèse Schlatmann, Manager MD Programma, bel (06) 200 13 628 of e-mail mt.schlatmann@nive.org.

Locatie:
Miele Experience Center
Adres:
De Limiet 2
4131 NR VIANEN
Nederland
Datum en tijdstip:
2019-05-21T15:00:00
Aanmeldperiode:
Cover boek


Nive Masterclass
Coachen bij stress - De dienende Coach
Hoe ga je verstandig om met medewerkers met stress en burn outs? Wat kan jij als dienend manager doen om medewerkers goed te doen herstellen?

Als coach bij stress en burn-out problematiek, kies jij bewust voor de rol van dienend manager. Je luistert actief en betrokken, je schat de ernst van de situatie in en gaat aan de slag vanuit een basiskennis van breinwetenschappen en cognitieve gedragstherapie. Je geeft het stuur zo snel als het kan in handen van de betrokken medewerker, terwijl jij in de buurt blijft om er te zijn wanneer het nodig is. Je weet waar je eigen grenzen liggen en verwijst je medewerker door naar professionele zorgverlening als daar aanleiding toe is. Stress en burn-out symptomen hebben meerdere brede bronoorzaken, je bent bereid om het volledige plaatje met je medewerker te bekijken en zet jezelf als manager/leidinggevende mee op de foto vanuit een gedeelde verantwoordelijkheid.

In deze Masterclass ga je aan de slag met de basiskennis van het functioneren van het brein en de effecten erop bij korte en langdurige stress. Je leert het verschil kennen tussen stress en burn-out. Je krijgt inzicht in hoe een duurzaam stress en burn-out coaching traject eruit ziet en wat jij als manager zelf kan doen om stress en burn-out te voorkomen.

Wat levert deze Masterclass me op?
Je gaat naar huis met een aantal tips en tricks, die je tijdens de Masterclass interactief leert kennen en toepassen en ook verder kan doorgeven aan anderen in je team of ruimere omgeving. Je komt tot inzicht dat werken gezond is, maar dat alleen maar werken, teveel werken of onder verkeerde omstandigheden werken, schadelijk is voor je brein en lichaam. Met de tips en de inzichten spreek je niet meer van de eeuwige zoektocht naar de juiste balans in werk en privé, maar weet je hoe je de juiste ballen in de lucht kan houden en daarbij toch nog energie kan sparen.

Viki Broes

  • Voorzitter van vzw Burn-Out Vlaanderen (Vlaamse patiëntenvereniging).
  • Medebestuurder van vzw VESB (vereniging van erkende stress en burn-Outcoaches).
  • Medebestuurder van vzw Open Huis Natuur coaching (vereniging van natuurcoaches met kwaliteitslabel).

 

Inloggen

Moderator

Marnix Reijgersberg