Verhoog je gunfactor - In 3 stappen naar zakelijk succes -

showcase2 Foto Michiel Cobben proffotomc 7,2 Impressie

- Leerlijn Management & Ondernemerschap -

Persoonlijke overtuigingskracht leer je niet uit een boek, een college of een YouTube filmpje. Je leert om je verhaal, elk verhaal, af te stemmen op de ontvanger en vertrouwen te wekken in jou als afzender. Een must voor iedereen die een carrière in marketing of sales ambieert.


Nive leden mengen met studenten

De bijeenkomsten van de leerlijn Management & Ondernemerschap worden georganiseerd in samenwerking met en op locatie van 4 verschillende Hogescholen: Saxion Hogeschool Deventer, Hogeschool Inholland (Diemen en Den Haag) en Avans Hogeschool Den Bosch. Deze Workshop vindt plaats bij Hogeschool Inholland in Den Haag. Voor jou de gelegenheid om in contact te komen met “millennials” en voor de studenten de mogelijkheid om in contact te komen met vertegenwoordigers van overheid en bedrijfsleven.

2017-11-23T14:00:00 | Den Haag

Spreker

Michiel Cobben2

Michiel Cobben, Sales Consultant bij De Gunfactor.

Deelnamekosten

Nive leden en Studenten Hogeschool Inholland: gratis. 
Bedrijfsleden krijgen 2, 3 of 4 gratis toegangskaarten, afhankelijk van het type lidmaatschap. Extra personen betalen € 50,- per persoon.


Niet-leden
: € 145,-. 
Voor introducés van niet-leden: € 95,-. 

Genoemde bedragen zijn exclusief btw en inclusief koffie/thee en Netwerkborrel na afloop.

Annuleren
Annuleren kan kosteloos (via mt.schlatmann@nive.org of 06 - 200 13 628) tot en met een dag voor aanvang van de bijeenkomst. Bij annulering op de dag zelf of bij no-show ontvang je een factuur van € 35,-.

Programma

donderdag 23 november 2017

14:00 - 14:30 uur Ontvangst.
14:30 - 14:35 uur Opening.
14:35 - 17:00 uur Workshop.
17:00 - 18:00 uur Netwerkborrel.

Workshop

Meer informatie

Marie-Thérès Schlatmann, manager MD Programma Nive, bel (06) 200 13 628 of e-mail mt.schlatmann@nive.org.

Locatie:
Hogeschool Inholland
Adres:
Theresiastraat 8
2593 AN Den Haag

Datum en tijdstip:
2017-11-23T14:00:00
Aanmeldperiode:
Gunfactor


Nive Workshop

Verhoog je gunfactor - In 3 stappen naar zakelijk succes -
Tot de jaren zeventig van de vorige eeuw was een verkoper een wandelende brochure. Hij of zij bezat meer inhoudelijke kennis dan zijn klant en werd als partijdige adviseur gezien. Vervolgens kwam ‘consultative selling’ in opkomst en overlapte de rol van adviseur die van de verkoper. De verkoper moest het nog steeds van zijn inhoudelijke kennis hebben en werd een onafhankelijk adviseur. Tegenwoordig zijn klanten vaak beter geïnformeerd dan verkopers, blijft de menselijke factor bepalend in het keuzeproces. Psychologische framing bestaat al sinds tijden, maar partijdige advisering is uit. Hoe werkt de verkoper, die een belang heeft bij zo veel mogelijk omzet, samen met zijn klant om tot optimale product- of diensteninvulling te komen? We behandelen salesmodellen, processen en systemen, maar gaan ook zelf aan de slag. Onderdeel van de workshop is dat - zij die willen - het product of dienst van hun eigen bedrijf of bedrijfsidee kunnen pitchen. Heb je een startup en zoek je krachtige, waardevolle feedback? Dit is je kans.

Wat leer ik?
Persoonlijke overtuigingskracht leer je niet uit een boek, een college of een YouTube filmpje. Je leert om je verhaal, elk verhaal, af te stemmen op de ontvanger en vertrouwen te wekken in jou als afzender. Een must voor iedereen die een carrière in marketing of sales ambieert.

Michiel Cobben
Ondernemer en auteur van 'Verhoog je Gunfactor'
en de 'Werk Ze' - Managementkalender 2016'.

Michiel was van 1992 tot 2011 actief in de werving en selectie van marketing en sales personeel. Dankzij deze ervaring kent als geen ander hij het belang van de gunfactor. Tegenwoordig adviseert hij mensen en organisaties over hun verkoopstrategie.

Michiel Cobben over Verhoog je gunfactor

Beroepsprofiel opleiding Business Studies
De opleiding Business Studies is een opleiding, gericht op alle aspecten van de bedrijfsvoering: Markt, Business Economics, Mens en Processen & Systemen. Afhankelijk van de afstudeerrichting wordt een verdieping aangebracht op een à twee van deze aspecten. De professionals die de opleiding aflevert, worden gekenmerkt door een omgekeerd ‘T’-profiel. Dat wil zeggen dat ze op een generieke basis - waar zowel Markt, Business Economics, Mens als Processen & Systemen onderdeel van uitmaken - een specialisme ontwikkelen, zodat ze dat specialisme in de bredere context van de bedrijfsvoering kunnen plaatsen.

De afgestudeerden van de opleiding Business Studies, zijn in staat bedrijfskundige vraagstukken en praktijkproblematieken te plaatsen in een bredere maatschappelijke, internationale en bedrijfskundige context. Ze zijn in staat samen met andere professionals, van binnen en ook van buiten de eigen organisatie, samen te werken aan complexe bedrijfskundige vraagstukken. Ze snappen de corebusiness van een organisatie, kunnen over de muur van het eigen vakgebied heen kijken en benaderen vraagstukken integraal. Het combineren van verschillende stukjes van de bedrijfskundige puzzel tot een nieuw geheel, vormt voor hen de uitdaging.
 

 

Inloggen

Moderator

Erica nieuw

Erica Linger-de Leeuw
Nive Programma Commissaris
Leerlijn Management & Ondernemerschap