Facility Management - Meerwaarde zoals we dat graag willen!

showcase5 Foto Andre Salomonson HL_24sept12_168cr

- Leerlijn Facility Management -

Meerwaarde zoals we dat graag willen!
Van FM wordt verwacht dat zij een aantoonbare essentiële bijdrage levert aan het succes van een organisatie. Dit in een tijd waar organisaties geconfronteerd worden met een grote mate van dynamiek en complexiteit. De eisen die aan FM gesteld worden gaan daardoor verder dan ‘gewoon goede’ dienstverlening. Het gaat om het ontwerpen van een werkomgeving waar mensen trots op zijn en hen maximaal ondersteunt bij het doen van hun werk.

 

Persoonlijke gegevens

Wil je het onderstaande formulier aub volledig invullen?

Geslacht:
Ik ben:
Indien van toepassing; ik ben introducé(e) van:
Factuurgegevens
Hieronder kun je, indien van toepassing, het factuuradres en/of het factuurkenmerk aangeven.
E-mailadres voor digitale verzending factuur:

image

2019-05-28T15:00:00 | VIANEN

Spreker

André Salomonson, Managing Partner / organisatieadviseur / opleider / trainer ResetManagement, Academie voor Samenwerken, Next Level Facility Management.

Deelnamekosten

Nive leden: gratis. 
Bedrijfsleden krijgen 2, 3 of 4 gratis toegangskaarten, afhankelijk van het type lidmaatschap. Extra personen betalen € 50,- per persoon.

Niet-leden: € 145,-. 
Voor introducés van niet-leden: € 95,-. 

Genoemde bedragen zijn exclusief btw en inclusief koffie/thee met lekkernij, frisdrank en Netwerkborrel na afloop.

Annuleren
Annuleren kan kosteloos (via mt.schlatmann@nive.org of 06 - 200 13 628) tot en met een dag voor aanvang van de bijeenkomst. Bij annulering op de dag zelf of bij no-show ontvang je een factuur van € 35,-.

Programma

dinsdag 28 mei 2019

15:00 - 15:30 uur Ontvangst.
15:30 - 15:35 uur Opening.
15:35 - 18:00 uur Masterclass.
18:00 - 19:00 uur Netwerkborrel.

Masterclass

Facility Management - Meerwaarde zoals we dat graag willen!

Meer informatie

Marie-Thérèse Schlatmann, Manager MD Programma, bel (06) 200 13 628 of e-mail mt.schlatmann@nive.org.

Locatie:
Miele Experience Center
Adres:
De Limiet 2
4131 NR VIANEN
Nederland
Datum en tijdstip:
2019-05-28T15:00:00
Aanmeldperiode:

Nive Masterclass
Facility Management

Meerwaarde zoals we dat graag willen!
Van FM wordt verwacht dat zij een aantoonbare essentiële bijdrage levert aan het succes van een organisatie. Dit in een tijd waar organisaties geconfronteerd worden met een grote mate van dynamiek en complexiteit. De eisen die aan FM gesteld worden gaan daardoor verder dan ‘gewoon goede’ dienstverlening. Het gaat om het ontwerpen van een werkomgeving waar mensen trots op zijn en hen maximaal ondersteunt bij het doen van hun werk. Daarbovenop willen we ook dat FM een bijdrage levert aan thema’s zoals productiviteit, vitaliteit en een duurzame wereld. FM heeft daarmee een grote impact op het succes van mensen en organisaties en draagt bij aan een duurzame wereld. De invloed van FM op het functioneren van de totale organisatie en haar omgeving is nog nooit zo groot geweest als nu! Echter FM is nog niet gewend aan deze rol. De branche ontwikkelt in rap tempo naar een volwassen bedrijfsfunctie die niet alleen diensten managed, maar in staat is om FM te ontwerpen en te besturen op een manier die past bij organisatie en leveranciers.

Welke onderwerpen komen aan de orde?

  • Wat betekent FM voor mensen, organisaties, de maatschappij en de wereld?
  • Hoe ontwerpen we waardevolle omgevingen?
  • Hoe organiseren en besturen we FM-omgevingen die waarde toevoegen?

Hoe nemen we leveranciers en stakeholders mee in onze ambitie zodat ze eigenaarschap nemen op het ontwikkelen van een betekenisvolle FM-omgeving.

André Salomonson

André Salomonson is een instromer binnen de FM-wereld. Hij heeft een bestuurs- en veranderkundige achtergrond. Hij is geïnteresseerd geraakt in FM omdat hij van mening is dat FM heel veel kan betekenen voor het succes van organisaties, mensen en de maatschappij als geheel. Hij zag ook dat dit potentieel niet werd benut en nog in onvoldoende mate werd ingezien. Om deze reden is hij in samenwerking met FMN Next Level; Facility Management gestart.

André Salomonson werkte als consultant en trainer voor veel organisaties in zowel het publieke als private domein. Hij is gespecialiseerd in integraal organiseren, change management en het inrichten van samenwerkingsverbanden. Hij zet zich in als adviseur, trainer en opleider in omgevingen waar meerdere organisaties in samenhang meerwaarde moeten realiseren. Op dit moment is André naast managing partner van ResetManagement, programmaleider van Professionals in PPS, de Academie voor Samenwerken en Next Level Facility Management.

Inloggen

Moderator

Niels Peters 2018-2.JPG