Pionier - Vernieuwing en waardecreatie binnen handbereik voor je bedrijf, afdeling of merk -

Cover boek Pionier polhuis_pionier_voorplat_hires_def_sept_2016_w215 Foto Arjan Polhuijs 7,7 Impressie

- Leerlijn Management & Ondernemerschap -

Zinvolle groei voor een betere wereld
Innovatiestrateeg Arjan Polhuijs daagt je uit om vanuit jouw persoonlijke vakgebied voor een onbekende, maar betere wereld te gaan: door als een pionier te durven geloven, verbinden, creëren, en het ook gewoon echt te doen.


Nive leden mengen met studenten

De bijeenkomsten van de leerlijn Management & Ondernemerschap worden georganiseerd in samenwerking met en op locatie van 4 verschillende Hogescholen: Saxion Hogeschool Deventer, Hogeschool Inholland (Diemen en Den Haag) en Avans Hogeschool Den Bosch. Deze Workshop vindt plaats bij Avans Hogeschool in Den Bosch. Voor jou de gelegenheid om in contact te komen met “millennials” en voor de studenten de mogelijkheid om in contact te komen met vertegenwoordigers van overheid en bedrijfsleven.

 

2017-10-05T14:00:00 | Den Bosch

Spreker

Arjan Polhuijs, Innovatie Strateeg en oprichter van Flare.

Deelnamekosten

Nive leden en Studenten Avans Hogeschool Den Bosch: gratis. 
Bedrijfsleden krijgen 2, 3 of 4 gratis toegangskaarten, afhankelijk van het type lidmaatschap. Extra personen betalen € 50,- per persoon.

Niet-leden: € 145,-. 
Voor introducés van niet-leden: € 95,-. 

Genoemde bedragen zijn exclusief btw en inclusief koffie/thee en Netwerkborrel na afloop.

Annuleren
Annuleren kan kosteloos (via mt.schlatmann@nive.org of 06 - 20 01 36 28) tot en met een dag voor aanvang van de bijeenkomst. Bij annulering op de dag zelf of bij no-show ontvang je een factuur van € 35,-.

Programma

donderdag 5 oktober 2017

14:00 - 14:30 uur Ontvangst.
14:30 - 14:35 uur Opening.
14:35 - 17:00 uur Workshop.
17:00 - 18:00 uur Netwerkborrel.

Workshop

Pionier - Vernieuwing en waardecreatie binnen handbereik voor je bedrijf, afdeling of merk -
Zinvolle groei voor een betere wereld

Meer informatie

Marie-Thérèse Schlatmann, manager MD Programma Nive, bel (06) 200 13 628 of e-mail mt.schlatmann@nive.org.

Locatie:
Avans Hogeschool
Adres:
Onderwijsboulevard 215
5223 DE Den Bosch
Nederland
Datum en tijdstip:
2017-10-05T14:00:00
Aanmeldperiode:
Cover boek Pionier polhuis_pionier_voorplat_hires_def_sept_2016_w215

Nive Workshop
Pionier - Vernieuwing en waardecreatie binnen handbereik voor je bedrijf, afdeling of merk -

‘De pionier verandert de wereld. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen.’ Initiatieven waarbij een bedrijf groeit maar de rest van de wereld er ook beter van wordt, hebben de toekomst. Dat zie je aan Tesla, Tony's Chocolonely en Triodos. Maar íedereen kan zijn bedrijf, afdeling of merk op het pad van waardevolle groei krijgen, simpelweg door (weer) te gaan denken en handelen als een pionier.

Heb je een innovatie uitdaging en wil je daar meer mee bereiken dan alléén de commerciële groei? Durf je als een pionier naar jouw markt, sector of industrie te kijken en daar een rol in te nemen om deze de komende jaren verder te gaan brengen? Meld je dan aan voor deze Workshop.

Met een simpele praktische theorie en aanpak ga je aan de slag met je eigen uitdaging. Hoe kijk je hiernaar? Hoe pak je dit aan en hoe leid je dit? 

Wat leer ik?

  • Hoe je een innovatie traject aanvliegt als een pionier.
  • Een duiding waar jouw gebied ligt op te kunnen en mogen pionieren.
  • Jouw eigen innovatie uitdaging op een totaal andere manier vormgegeven.
  • Een concreet plan hoe en met wie je aan de slag gaat om het uit te voeren.

Arjan Polhuijs over Pionier!

Arjan Polhuijs
Arjan is innovatie strateeg en oprichter van Flare. Na een marketing en strategie achtergrond bij SaraLee en Philip is hij aan de slag gegaan bij What If Innovation. Hier werkte hij drie jaar vanuit Azië op projecten over de hele wereld. In 2008 keerde Arjan terug en besloot de innovatie advies markt te veroveren met zijn bureau Flare Innovation. 5 jaar geleden gooide Arjan het roer om. Flare richt zich sindsdien enkel op innovatie projecten die niet alleen goed zijn voor het bedrijf zelf, maar ook meerwaarde bieden voor medewerkers, eindgebruikers en de wereld een stukje beter maken.

Beroepsprofiel opleidingen SBRM en ABC - Avans Hogeschool Den Bosch

De opleiding Small Business & Retail Management (SBRM) richt zich op managen en ondernemen in een Retailomgeving. Aandacht voor duurzaamheid is verweven in alle lessen en projecten. Door de nauwe samenwerking met het bedrijfsleven werken studenten tijdens hun hele opleiding aan echte opdrachten uit de beroepspraktijk. SBRM leidt studenten op voor future Retail. Studenten lopen mee voorop in de nieuwste ontwikkelingen en hebben toegang tot de meest actuele kennis. Zij leren veel digitale en online vaardigheden zoals e-commerce, e-inkoop, Big data en e-business strategie. Op deze manier sluit het profiel van afstudeerders goed aan op de behoeften uit het werkveld. Niet voor niets heeft SBRM zich in het najaar 2016 opnieuw gecertificeerd als E-Academy.

Advanced Business Creation (ABC) is de eerste opleiding gericht op innovatie die studenten opleidt tot business creators. Een business creator creëert op systematische wijze duurzame waarde door innovatie. Hij doet onderzoek naar trends en ontwikkelingen. En vertaalt deze naar nieuwe producten of diensten. Studenten van Advanced Business Creation denken graag buiten de lijnen. Ze hebben lef. Door de combinatie van creativiteit en ondernemerschap gaan de studenten met een open mind complexe vraagstukken uit de praktijk te lijf. De opleiding beschikt over een goed netwerk van bedrijven waardoor de studenten volop de kans krijgen om praktijkervaring op te doen. Live én virtueel. Advanced Business Creation is door de Keuzegids HBO 2017 uitgeroepen tot topopleiding.

Inloggen

Moderator

Erica nieuw

Erica Linger-de Leeuw
Nive Programma Commissaris
Leerlijn Management & Ondernemerschap