Vitaliteit - Wat als persoonlijke innovatie even tegen zit?

sparren Foto Klaas Koster-2263-def - kopie - kopie

- Leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling -

Energie is een belangrijkste voorspeller voor persoonlijke innovatie. Innovatieve, vitale medewerkers die bevlogen hun werk doen. Het is een ambitie van veel bedrijven, zeker nu duurzame inzetbaarheid zo’n belangrijk onderwerp is. Maar hoe bereik je dat? Hoe creëer je energie binnen je team en hoe laat je die stromen? En vooral ook: hoe zorg je dat mensen zelf de regie nemen?

2020-09-08T15:00:00 | VIANEN

Vanwege het Coronavirus is deze bijeenkomst verplaatst van 2 april 2020 naar 8 september 2020!

Spreker

Klaas Koster, Vitaloog bij Vitalogisch.

Deelnamekosten

Nive leden: gratis. 
Bedrijfsleden krijgen 2, 3 of 4 gratis toegangskaarten, afhankelijk van het type lidmaatschap. Extra personen betalen € 50,- per persoon.

Leden van het IM Register: gratis.

Leden van BSPD, FFF, FMN, DNA, Associatie van IIB, Logeion, Noloc, PZO én de abonnees van de Nieuwsbrief Businezz: € 50,-.
Ben jij lid van een beroeps- of branchevereniging en wil je ook graag met korting deelnemen? Neem dan contact op met Marie-Thérèse Schlatmann, telefoon (06) 200 13 628.

Niet-leden: € 145,-.
Voor introducés van niet-leden: € 95,-. 

Genoemde bedragen zijn exclusief btw en inclusief koffie/thee met lekkernij, frisdrank en Netwerkborrel na afloop.

Annuleren
Annuleren kan kosteloos (via mt.schlatmann@nive.org of 06 - 200 13 628) tot en met een dag voor aanvang van de bijeenkomst. Bij annulering op de dag zelf of bij no-show ontvang je een factuur van € 35,-.

Programma

dinsdag 8 september 2020

15:00 - 15:30 uur Ontvangst.
15:30 - 15:35 uur Opening.
15:35 - 18:00 uur Workshop.
18:00 - 19:00 uur Netwerkborrel.

Workshop

Vitaliteit - Wat als persoonlijke innovatie even tegen zit? -

Meer informatie

Marie-Thérèse Schlatmann, Manager MD Programma, bel (06) 200 13 628 of e-mail mt.schlatmann@nive.org.

Locatie:
Miele Experience Center
Adres:
De Limiet 2
4131 NR VIANEN
Nederland
Datum en tijdstip:
2020-09-08T15:00:00
Aanmeldperiode:
Boek Vitalogie LR


Nive Workshop
Vitaliteit - Wat als persoonlijke innovatie even tegen zit? -


Energie is een belangrijkste voorspeller voor persoonlijke innovatie. Innovatieve, vitale medewerkers die bevlogen hun werk doen. Het is een ambitie van veel bedrijven, zeker nu duurzame inzetbaarheid zo’n belangrijk onderwerp is. Maar hoe bereik je dat? Hoe creëer je energie binnen je team en hoe laat je die stromen? En vooral ook: hoe zorg je dat mensen zelf de regie nemen?

Klaas Koster, de eerste vitaloog van Nederland, neemt je in deze bijeenkomst mee in de wereld van de Vitalogie! Met een doordachte methode, actuele psychologische inzichten en inspirerende voorbeelden laat hij zien hoe je bij jezelf en binnen je organisatie duurzame gedragsverandering bereikt. Vitale medewerkers:

 • zijn creatiever en innovatiever;
 • zijn productiever;
 • hebben meer energie om proactief te zijn;
 • hebben meer plezier in hun werk;
 • inspireren hun omgeving;
 • houden jouw organisatie in beweging.

Door het bijwonen van deze bijeenkomst zul je:

 • inzicht krijgen in de verschillende energiebronnen van de vitaliteitsschijf;
 • zin krijgen om zelf stappen te zetten op weg naar een energieker leven;
 • zelf meer bevlogen zijn en meer werkgeluk ervaren;
 • jouw team kunnen inspireren, zodat het intrinsiek gemotiveerd raakt om ook zelf met vitaliteit aan de slag te gaan;
 • leren denken om met een bochtje en op een andere manier naar een probleemsituatie te kijken, je gebruikt de energie van het probleem voor iets nieuws;

Met als resultaat: een hogere productiviteit en creativiteit, een gezondere leefstijl, een positievere mindset, een betere samenwerking met collega’s en een zinvoller leven. Voor jou en je team!

Klaas Koster
Klaas Koster is de eerste Vitaloog van Nederland. Oprichter/eigenaar van het training- en adviesbureau Vitalogisch en directeur van de Vitacademie (post-hbo). Daarnaast is hij initiator van de Nationale Vitaliteitsweek, bestuurslid van het Nederlands Genootschap van Vitalogen (NGvV) en lid van de Raad van Advies van het Nederlands Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI). Dit alles met als missie om werkend Nederland vitaler en meer verbonden te krijgen. Vanuit de geaccrediteerde post HBO opleiding leidt hij een heel nieuwe generatie gediplomeerde Vitalogen op.

Zijn levensmotto: “Je kan de windrichting niet veranderen, wel de stand van je zeilen.”

Als voormalig wedstrijdzeiler weet Klaas zich als geen ander te richten op datgene waar hij controle over heeft en houdt hij zich niet bezig met zaken waar hij geen controle over heeft of geen invloed op uit kan oefenen. Klaas Koster geeft heldere antwoorden op basis van actuele psychologische inzichten, praktische ervaring én deelt persoonlijke verhalen van vitale leiders die met vallen en opstaan hebben geleerd om leiding te geven aan zichzelf.

Vele duizenden deelnemers van zijn lezingen, inspiratiesessies, trainingen en workshops brachten de afgelopen jaren met succes zijn gedachtengoed in de praktijk.

Inloggen

8 september 2020

2e bijeenkomst PO.JPG

Klik op bovenstaande afbeelding voor meer informatie over de Nive Workshop 'Vitaliteit - Wat als persoonlijke innovatie even tegen zit?' binnen de leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling.

Moderator

foto Sophie Kuijper - kopie