Voor de ontwikkeling van managers

Hét managersplatform

Wij zijn hét grootste managersplatform van Nederland met meer dan 400 leden en we vertegenwoordigen ruim 25.000 managers in Nederland. We zijn aantrekkelijk voor organisaties en bedrijven, omdat we als enige managersplatform Workshops, Masterclasses én Netwerken aanbieden. Meer weten over onze activiteiten? Klik hier.

Blokje lidmaatschap

De Nive Boekenclub!
Als lid van het Nive ontvang je exclusieve korting op speciaal geselecteerde boeken met thema’s als management, ondernemen, leiderschap, organisatie, interim management en teamwork van verschillende uitgeverijen waaronder Boom uitgevers Amsterdam en Business Contact. Het kennisaanbod voor professionals is gigantisch. Zie maar eens snel te vinden wat je nodig hebt. Businezz helpt jou, samen met de beste auteurs, aan de kennis die jou verder gaat helpen.

De Nive Programma Commissarissen en leerlijnen 2018

Fotos 4 PC's

Het Nive Management Development Programma 2018 is tot stand gekomen door 4 Nive Programma Commissarissen die op vrijwillige basis de verantwoordelijkheid op zich nemen om een leerlijn vorm te geven en te begeleiden. We zijn trots op deze vrijwilligers die het mede mogelijk maken dat Nive alweer voor het 5e jaar een dergelijk MD Programma kan draaien, wat kan rekenen op een gemiddelde waardering van een 8 per event.

Het Nive MD Programma 2018 kent 4 leerlijnen:

De namen achter de leerlijnen zijn de namen van de Nive Programma Commissarissen.

Het Nive MD Programma draagt bij aan het onderhouden en/of uitbreiden van jouw arsenaal aan skills en kennis over management waarmee je jouw bedrijf wederom een stapje verder kunt brengen.

Verbeterde samenwerking Nive en Financials for Financials

FFF

Op 27 maart jl. hebben Frans de Vos van Financials For Financials (FFF) en Marie-Thérèse Schlatmann (Nive) afspraken gemaakt over een constructieve samenwerking tussen beide organisaties voor de komende jaren. FFF en het Nive werken al jaren samen en willen vanaf nu een actievere invulling geven aan deze samenwerking door over en weer meer kennis te delen en nog meer gebruik te maken van elkaars bijeenkomsten. Dit alles onder het motto van kennis- en persoonlijke ontwikkeling en nog meer gelegenheid voor netwerken voor alle leden. In hoofdlijnen komen de afspraken neer op:

  • Nive leden kunnen tegen een korting van 50% - op de prijs voor deelname aan activiteiten die FFF rekent aan niet leden - deelnemen aan de FFF bijeenkomsten. Zij kunnen zich inschrijven via de website van FFF of per e-mail (mt.schlatmann@nive.org) met vermelding van de datum van de FFF bijeenkomst;
  • FFF leden mogen voor € 50,- (i.p.v. € 145,-) deelnemen aan de Nive bijeenkomsten. Zij kunnen zich inschrijven via de website van Nive en bij aanmelding aangeven dat zij FFF lid zijn;

Een keer per half jaar een gedegen evaluatie van de samenwerking en de meerwaarde voor de praktijk van zowel de leden van FFF als van het Nive.

MD Programma

Energy Boost!

Cover boek9789089653734

Energie is de beste voorspeller van succes. Energieke mensen zitten beter in hun vel, gedragen zich actiever en presteren beter. Maar waar haal je die energie vandaan? Hoe laad je jezelf voldoende op, zodat je bestand bent tegen de hectiek van alledag en steeds weer het beste uit jezelf weet te halen?

Energy Boost | Hans van der Loo

Donderdag 27 september 2018
Op donderdag 27 september verzorgt Hans van der Loo, binnen de leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling, de Nive Workshop Energie om (veel) beter te presteren - Waar haal je de energie vandaan? -  in het Miele Experience Center in Vianen.

Semco in de polder

Cover boek

Is jouw werkomgeving weinig inspirerend? Viert bureaucratie hoogtij? Is vergaderen van alledag en worden beslissingen maar moeilijk genomen? Werkt ieder voor zich en is het niet duidelijk waar het bedrijf naartoe wil? Is controle belangrijker dan ondernemen? Het kan anders!

Semco in de polder | Allard Droste

Woensdag 3 oktober 2018
Op woensdag 3 oktober verzorgt Allard Droste, binnen de leerlijn Interim Management, de Nive Workshop Semco in de polder - Durf jij de vaste structuur los te laten en anders te gaan werken? - in het Miele Experience Center in Vianen.

Inloggen

Word lid en ontvang een cadeaubon t.w.v. € 100,-!

shutterstock_577853593

Waarom word je lid van het Nive?
Om te leren van elkaar. Om mensen te ontmoeten uit andere sectoren. Om samen met ondernemers en managers ervaringen uit te wisselen. Om geïnspireerd te worden door bevlogen sprekers en inzichten op te doen over actuele thema’s. Informatie over de Persoonlijke lidmaatschappen vind je hier en wil je meer weten over de Bedrijfslidmaatschappen klik dan hier.

Koken en genieten in het Miele Culinary Institute

Miele Kookworkshop

Heeft u een passie voor koken, proeven en eten beleven? In het Miele Culinary Institute in Vianen worden allerlei kookworkshops georganiseerd onder leiding van professionele koks. Plezier, gezelligheid en veel tips & tricks leren, dat is waar het om gaat!

Twitter

Nive MD Programma 2018

Cover MD Programmaboekje 2018