Voor de ontwikkeling van managers

Nive MD Programma 2019

Het Nive Management Development Programma biedt managers, directeuren en ondernemers in Nederland ieder jaar een inspirerend en interessant MD-programma.

Bekijk hier de korte presentatie van het Nive MD Programma 2019.

6 PC's 2019

In 2019 bestaat dit programma uit zes leerlijnen. Iedere leerlijn wordt vormgegeven en begeleid door een Programma Commissaris.

Wat is het nut voor jou om deel te nemen aan de Nive bijeenkomsten?

  • Je blijft je creativiteit en kennis voeden.
  • Je doet nieuwe inzichten op over actuele thema’s.
  • Samen met andere managers, ondernemers en directeuren ervaringen uitwisselen.
  • Je wordt geïnspireerd door bevlogen sprekers.
  • De uiteenlopende onderwerpen en netwerkcontacten leveren je bovendien veel inspiratie, plezier en momenten voor zelfreflectie op.
  • Door de kleine groepen (circa 25 deelnemers) ontstaat er veel interactie en heb je direct contact met de spreker en collega deelnemers.
  • Je kunt het zien als een onderdeel van je Permanente Educatie.

Blokje lidmaatschap

Word de eerste gecertificeerde Pre-suasion Master van Nederland!

Cover boek Pre-suasion

Pre-suasion draait om mensen meer ontvankelijk te maken voor je boodschap voordat ze überhaupt je boodschap gehoord hebben. Dit klinkt misschien als tovenarij maar het is in feite wetenschap. Pre-suasion wordt door Nobelprijswinnaars en andere autoriteiten erkend als het eerst vernieuwende materiaal in de psychologie van het overtuigen sinds 15 jaar.

In deze masterclass leer je het unieke time system, ontwikkeld door dr. Robert Cialdini, een New York Times bestselling auteur. Dit is het systeem waarmee jij pre-suasion praktisch leert toepassen.

MD Programma

De Nive bijeenkomsten zijn ook toegankelijk voor niet-leden. Wil je op de hoogte blijven van de Nive activiteiten? Klik dan hier.

Coachen bij stress

Cover boek

Een op de drie werknemers ervaart een te hoge werkdruk. Het ziekteverzuim door stress en burn-out neemt toe. Hoe kunnen coaches hen verantwoord en effectief helpen te herstellen?

Handboek Coachen bij stress en burn-out l Annita Rogier


Dinsdag 21 mei 2019

Op dinsdag 21 mei aanstaande verzorgt Viki Broes, binnen de Leerlijn HRM & Marketing, de Nive Masterclass 'Coachen bij stress - De dienende coach'. In deze Masterclass ga je aan de slag met de basiskennis van het functioneren van het brein en de effecten erop bij korte en langdurige stress.

Inloggen

Nive MD Programmaboekje 2019

Cover Programmaboekje 2019

Bekijk hier het filmpje ‘Introductie Nive MD Programma 2019’!

Sfeerimpressie Nive Workshop 30 oktober 2018

Filmpje 30 oktober 2018

Twitter