Voor de ontwikkeling van managers

Hét managersplatform

Wij zijn hét grootste managersplatform van Nederland met meer dan 500 leden en we vertegenwoordigen ruim 30.000 managers in Nederland. We zijn aantrekkelijk voor organisaties en bedrijven, omdat we als enige managersplatform Workshops, Masterclasses én Netwerken aanbieden. Meer weten over onze activiteiten? Klik hier.

Even voorstellen: de Nive Programma Commissarissen van 2017

4 PC's 2017 kleur

De Nive Programma Commissarissen zijn verantwoordelijk voor de verschillende leerlijnen binnen het Nive MD Programma. Met trots stellen we u voor aan Gabriella van der Veen, Joost Imthorn, Erica Linger-de Leeuw en Esther Stehouwer.

 

Nieuwe opzet
Nive MD Programma 2017

Onze belangrijkste kracht is het Nive Development Programma. In 2017 bestaat het Nive Development Programma uit drie leerlijnen:

U kunt er voor kiezen om consequent één specifieke leerlijn te volgen of zelf uw persoonlijke programma samen te stellen. 

De bijeenkomsten van de leerlijn Management & Ondernemerschap worden georganiseerd in samenwerking met en op locatie van 4 verschillende Hogescholen: Saxion Hogeschool Deventer, Hogeschool Inholland (Diemen en Den Haag) en Avans Hogeschool Den Bosch.

Wij zijn heel benieuwd hoe deze bijeenkomsten bezocht gaan worden omdat we dus onze leden gaan mengen met studenten. Voor u de gelegenheid om in contact te komen met “millennials” en voor de studenten de mogelijkheid om in contact te komen met vertegenwoordigers van overheid en bedrijfsleven.

Nieuw ledenvoordeel: de Nive Boekenclub!

Businezz_logo_rgb

We zijn trots op de samenwerking die wij sinds deze maand hebben met Businezz.nl!
 
Als lid van het Nive ontvang je vanaf nu exclusieve korting op speciaal geselecteerde boeken met thema’s als management, ondernemen, leiderschap, organisatie, interim management en teamwork van verschillende uitgeverijen waaronder Boom uitgevers Amsterdam en Business Contact. Het kennisaanbod voor professionals is gigantisch. Ziemaar eens snel te vinden wat je nodig hebt. Businezz helpt jou, samen met de beste auteurs, aan de kennis die jou verder gaat helpen. 

Spitsuur! contextueel leiderschap in turbulente tijden

Cover Spitsuur

Het zijn spannende tijden, met ingewikkelde problemen maar ook legio nieuwe kansen. Scherp kijken en trefzeker reageren is het devies. Maar hoe doe je dat?

In “Spitsuur!” worden moderne wetenschappelijke inzichten op een toegankelijke manier behandeld.

Het boekje is geschreven voor de praktijk, compact en kleurrijk, met handige hulpmiddelen en praktische tips. 

Spitsuur! | Prof. Dr. Freek Peters


Woensdag 8 maart 2017
Nive Masterclass ‘Leiderschap in evenwicht’
o.l.v. Prof. Dr. Freek Peters
Klik hier voor meer informatie en je aanmelding.

MD Programma

Nive is Partner van NLGroeit!

NLgroeit

In 2016 is het landelijke programma NLGroeit gelanceerd. NLGroeit inspireert en activeert Nederlandse ondernemers om sneller te groeien en het faciliteert hen om die groei ook te kunnen verwezenlijken. De impact van meer groei in het kleinbedrijf kan aanzienlijk zijn. Zo zou bijvoorbeeld met 5% meer groeiende bedrijven binnen drie jaar tijd 60.000 nieuwe banen en 3 miljard euro aan toegevoegde waarde extra worden gecreëerd, zo blijkt uit de publicatie van de Erasmus Universiteit Rotterdam en McKinsey & Company. Klik hier voor de NLGroeit Whitepaper.

50 Verdienmodellen

Verdienmodellen PNG

Met dit boek maken Petra Iuliano en Jeanet Bathoorn duidelijk dat er veel mogelijkheden zijn om meer kwaliteit in je leven te brengen en de lifestyle erop na te houden waar je naar verlangt. Iedere ondernemer kan daar een andere weg voor inslaan. Er is niet één weg naar Rome, daar gaat het om. En of je die weg naar Rome per vliegtuig, boot, auto of lopend aflegt, bepaal je zelf. De keuze van het vervoermiddel – oftewel je verdienmodel – bepaalt wel hoeveel je zou kunnen verdienen, en hoe snel je dat doet. Je kunt er nog een extra versnelling aan toevoegen door je verdienmodel voortdurend op te schalen. Welk verdienmodel kies jij?

50 Verdienmodellen | Petra Iuliano en Jeanet Bathoorn

Donderdag 23 maart 2017
Nive Workshop ‘Hoe word je Uber of Netflix in jouw branche?’
o.l.v. Petra Iuliano
Klik hier voor meer informatie en je aanmelding.

Inloggen

Nive MD Programma 2017

Cover programmaboekje

Nieuw! Sociëteit Quintessence

Banner SQ tbv Nive Website

Twitter

Koken en genieten in het Miele Culinary Institute

Miele Kookworkshop

Heeft u een passie voor koken, proeven en eten beleven? In het Miele Culinary Institute in Vianen worden allerlei kookworkshops georganiseerd onder leiding van professionele koks. Plezier, gezelligheid en veel tips & tricks leren, dat is waar het om gaat!

Nive 90 jaar