Voor de ontwikkeling van managers

Nive MD Programma 2020

Het Nive Management Development Programma biedt managers, directeuren en ondernemers in Nederland ieder jaar een inspirerend en interessant MD-programma.

3 PC's 2020

In 2020 bestaat dit programma uit drie leerlijnen. Iedere leerlijn wordt vormgegeven en begeleid door een Programma Commissaris.


Wat is het nut voor jou om deel te nemen aan de Nive bijeenkomsten?

  • Je blijft je creativiteit en kennis voeden.
  • Je doet nieuwe inzichten op over actuele thema’s.
  • Samen met andere managers, ondernemers en directeuren ervaringen uitwisselen.
  • Je wordt geïnspireerd door bevlogen sprekers.
  • De uiteenlopende onderwerpen en netwerkcontacten leveren je bovendien veel inspiratie, plezier en momenten voor zelfreflectie op.
  • Door de kleine groepen (circa 25 deelnemers) ontstaat er veel interactie en heb je direct contact met de spreker en collega deelnemers.
  • Je kunt het zien als een onderdeel van je Permanente Educatie.

Wat een geluk, een lifehack voor je werk

Cover WIN Boek

Maak je leven als werkende een stuk simpeler. Met deze lifehack ga je inzien hoe leuk en makkelijk het serieuze spel van werken kan zijn als je uitgaat van een win-win-win situatie. Het geeft een resultaat waar iedereen blij van wordt. Keer op keer ontdek je in dit boek nieuwe invalshoeken. Of je het nu snel doorbladert aan de start van je loopbaan. Of het een tijdje later eens doorneemt als je vastzit. Of gewoon toe bent aan iets anders. Pak het wanneer je er zin in hebt en lees het op jouw manier. Het gaat erom dat het voor jou werkt. Als je deze lifehack toepast, dan ben je altijd klaar voor de volgende stap, zelfs voordat deze zich aandient. Met dit boek is de niet geplande trilogie van Irmgard Bomers over werken in netwerken voltooid. Het startte in 2013 met Een nieuwe weg naar inkomsten en werkplezier. Dat bleek achteraf haar ‘why’. Twee jaar later volgde Natuurlijk Werken (‘what’, wat is werken in netwerken) en dan nu Wat een geluk, een lifehack voor je werk (de ‘how’, dus hoe werkt het).

MD Programma

De Nive bijeenkomsten zijn ook toegankelijk voor niet-leden. Wil je op de hoogte blijven van de Nive activiteiten? Klik dan hier.

Het Kompas - Succesvolle KPI's

20191106 Cover boek Het Kompas

'Het Kompas' biedt een gestructureerde aanpak om een overzichtelijk dashboard op te stellen met de juiste KPI's. Succes is de resultante van een integrale benadering waarin ambitie, doelen en prestaties op elkaar worden afgestemd en afwijkingen leiden tot concrete verbeteracties. Het behandelt een bruikbare methode om te komen tot relevante en breed gedragen stuurinformatie voor alle lagen binnen de organisatie.

Het Kompas l Eldert de Jager

One Minute Coaching

meer_dan_6500_ex._verkocht_one_minute_coaching_v2_w215_h350

One Minute Coaching treft doel in het bedrijfsleven! Deze vorm van coaching zet mensen werkelijk in beweging en geeft iedere leidinggevende de kans om meer uit zichzelf en zijn mensen te halen. 

One Minute Coaching l Victor Mion

Blokje lidmaatschap

Inloggen

Koning Willem I Prijs

KW1 Prijs

Wint jouw onderneming de Koning Willem I Prijs 2020 of Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2020? Klik hier voor meer informatie.

Om jouw organisatie in te schrijven, dien je een account aan te maken bij de Koning Willem I Stichting. Klik hier om een account aan te maken of om in te loggen op jouw reeds bestaande account.

Nive MD Programmaboekje 2019

Cover Programmaboekje 2019

Bekijk hier het filmpje ‘Introductie Nive MD Programma 2019’!

Twitter