Voor de ontwikkeling van managers

Nive MD Programma 2019

Het Nive Management Development Programma biedt managers, directeuren en ondernemers in Nederland ieder jaar een inspirerend en interessant MD-programma.

Bekijk hier de korte presentatie van het Nive MD Programma 2019.

6 PC's 2019

In 2019 bestaat dit programma uit zes leerlijnen. Iedere leerlijn wordt vormgegeven en begeleid door een Programma Commissaris.

Wat is het nut voor jou om deel te nemen aan de Nive bijeenkomsten?

  • Je blijft je creativiteit en kennis voeden.
  • Je doet nieuwe inzichten op over actuele thema’s.
  • Samen met andere managers, ondernemers en directeuren ervaringen uitwisselen.
  • Je wordt geïnspireerd door bevlogen sprekers.
  • De uiteenlopende onderwerpen en netwerkcontacten leveren je bovendien veel inspiratie, plezier en momenten voor zelfreflectie op.
  • Door de kleine groepen (circa 25 deelnemers) ontstaat er veel interactie en heb je direct contact met de spreker en collega deelnemers.
  • Je kunt het zien als een onderdeel van je Permanente Educatie.

Blokje lidmaatschap

Donderdag 14 november 2019

JC_Teamcoaching_banner_Nive_300x300

Jaarcongres Teamcoaching
Leidinggeven aan een wendbaar team vraagt om een nieuwe mindset: je focust op het grotere plaatje, geeft de oude controle uit handen en… accepteert dat je team misschien wel slimmer is dan jij!

Op het Jaarcongres Teamcoaching leer je van o.a. topcoach Marijke Lingsma hoe je dat aanpakt. Ga de uitdaging aan en transformeer jezelf én je team!

MD Programma

De Nive bijeenkomsten zijn ook toegankelijk voor niet-leden. Wil je op de hoogte blijven van de Nive activiteiten? Klik dan hier.

Interne communicatie

20191029 Cover boek Interne Communicatie

Interne communicatie is een van de succesfactoren om een organisatie in deze tijd goed te laten functioneren. Zowel de organisatie als de medewerkers hebben baat bij goede interne communicatie. Het draagt bij aan een prettige werkcultuur, waar medewerkers zich betrokken voelen, resultaten halen en kennis delen. Interne communicatie is de verbinder in een organisatie. 

Interne communicatie l Huib Koeleman


Dinsdag 29 oktober 2019
Huib Koeleman verzorgt op deze dinsdag in oktober:

de Nive Workshop Interne communicatie en verandering: wat brengt mensen in beweging?Permanente verandering is in de meeste organisaties eerder regel dan uitzondering. Interne communicatie wordt daarmee steeds belangrijker als cruciale succesfactor. Ben jij op zoek naar handvatten om leidinggevenden en andere belangrijke spelers effectief te ondersteunen bij zulke veranderingsprocessen? In deze Workshop staan we eerst stil bij de factoren die een rol spelen bij het veranderen van gedrag. Wat helpt bij verandering? En wat zijn barrières?

Het Kompas - Succesvolle KPI's

20191106 Cover boek Het Kompas

'Het Kompas' biedt een gestructureerde aanpak om een overzichtelijk dashboard op te stellen met de juiste KPI's. Succes is de resultante van een integrale benadering waarin ambitie, doelen en prestaties op elkaar worden afgestemd en afwijkingen leiden tot concrete verbeteracties. Het behandelt een bruikbare methode om te komen tot relevante en breed gedragen stuurinformatie voor alle lagen binnen de organisatie.

Het Kompas l Eldert de Jager


Woensdag 6 november 2019
Deze woensdag verzorgt Eldert de Jager de interessante Nive Workshop Het Kompas - Succesvolle KPI's -. Hoe kunnen de juiste KPI’s zorgen voor grip op het bedrijfsresultaat?

Inloggen

Koning Willem I Prijs

KW1 Prijs

Wint jouw onderneming de Koning Willem I Prijs 2020 of Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2020? Klik hier voor meer informatie.

Om jouw organisatie in te schrijven, dien je een account aan te maken bij de Koning Willem I Stichting. Klik hier om een account aan te maken of om in te loggen op jouw reeds bestaande account.

16 oktober: Social Media Seminar

Foto Bensocial

Op woensdag 16 oktober 2019 vindt het Social Media Seminar onder leiding van Ben Herfst plaats! Social media heeft in de afgelopen jaren flink aan terrein en belang gewonnen en daarmee zijn allerlei kansen ontstaan. Klantenwerving, marktonderzoek, product branding, personal branding en sales kunnen tegenwoordig effectief plaatsvinden via de platformen. Hoe ga jij met deze verandering om? Wat betekent dit voor jouw bedrijf?

Nive MD Programmaboekje 2019

Cover Programmaboekje 2019

Bekijk hier het filmpje ‘Introductie Nive MD Programma 2019’!

Twitter