Voor de ontwikkeling van managers

Hét managersplatform

Wij zijn hét grootste managersplatform van Nederland met meer dan 500 leden en we vertegenwoordigen ruim 30.000 managers in Nederland. We zijn aantrekkelijk voor organisaties en bedrijven, omdat we als enige managersplatform Workshops, Masterclasses én Netwerken aanbieden. Meer weten over onze activiteiten? Klik hier.

Even voorstellen: de Nive Programma Commissarissen van 2017

4 PC's 2017 kleur

De Nive Programma Commissarissen zijn verantwoordelijk voor de verschillende leerlijnen binnen het Nive MD Programma. Met trots stellen we u voor aan Gabriella van der Veen, Joost Imthorn, Erica Linger-de Leeuw en Esther Stehouwer.

 

Nieuwe opzet
Nive MD Programma 2017

Onze belangrijkste kracht is het Nive Development Programma. In 2017 bestaat het Nive Development Programma uit drie leerlijnen:

U kunt er voor kiezen om consequent één specifieke leerlijn te volgen of zelf uw persoonlijke programma samen te stellen. 

De bijeenkomsten van de leerlijn Management & Ondernemerschap worden georganiseerd in samenwerking met en op locatie van 4 verschillende Hogescholen: Saxion Hogeschool Deventer, Hogeschool Inholland (Diemen en Den Haag) en Avans Hogeschool Den Bosch.

Wij zijn heel benieuwd hoe deze bijeenkomsten bezocht gaan worden omdat we dus onze leden gaan mengen met studenten. Voor u de gelegenheid om in contact te komen met “millennials” en voor de studenten de mogelijkheid om in contact te komen met vertegenwoordigers van overheid en bedrijfsleven.

Van vakmanschap naar leiderschap

van-vakmanschap-naar-leiderschap

Veel professionals die manager zijn geworden, vinden het leiding geven maar een hoop gedoe. De vraag is dan ook: hoe kun je de passie voor je vak combineren met je rol als (team)leider?

Van vakmanschap naar leiderschap | Pieter van der Haak

Dinsdag 28 november 2017
Pieter van der Haak verzorgt op dinsdag 28 november de Nive Masterclass Nieuw leiderschap leidt tot meer eigenaarschap op de werkvloer!
Klik hier voor meer informatie.

Nieuw ledenvoordeel: de Nive Boekenclub!

Businezz_logo_rgb

We zijn trots op de samenwerking die wij sinds deze maand hebben met Businezz.nl!
 
Als lid van het Nive ontvang je vanaf nu exclusieve korting op speciaal geselecteerde boeken met thema’s als management, ondernemen, leiderschap, organisatie, interim management en teamwork van verschillende uitgeverijen waaronder Boom uitgevers Amsterdam en Business Contact. Het kennisaanbod voor professionals is gigantisch. Ziemaar eens snel te vinden wat je nodig hebt. Businezz helpt jou, samen met de beste auteurs, aan de kennis die jou verder gaat helpen. 

MD Programma

Niemand is belangrijker dan het team!

Gunfactor

Tot de jaren zeventig van de vorige eeuw was een verkoper een wandelende brochure. Hij of zij bezat meer inhoudelijke kennis dan zijn klant en werd als partijdige adviseur gezien. Vervolgens kwam ‘consultative selling’ in opkomst en overlapte de rol van adviseur die van de verkoper. De verkoper moest het nog steeds van zijn inhoudelijke kennis hebben en werd een onafhankelijk adviseur. Tegenwoordig zijn klanten vaak beter geïnformeerd dan verkopers, blijft de menselijke factor bepalend in het keuzeproces. Psychologische framing bestaat al sinds tijden, maar partijdige advisering is uit. Hoe werkt de verkoper, die een belang heeft bij zo veel mogelijk omzet, samen met zijn klant om tot optimale product- of diensteninvulling te komen? We behandelen salesmodellen, processen en systemen, maar gaan ook zelf aan de slag. Onderdeel van de workshop is dat - zij die willen - het product of dienst van hun eigen bedrijf of bedrijfsidee kunnen pitchen. Heb je een startup en zoek je krachtige, waardevolle feedback? Dit is je kans.

Verhoog je gunfactor | Michiel Cobben

Donderdag 23 november
Nive Workshop ‘Verhoog je gunfactor - In drie stappen naar zakelijk succes - o.l.v. Michiel Cobben
Klik hier voor meer informatie.

Nive is Partner van NLGroeit!

NLgroeit

In 2016 is het landelijke programma NLGroeit gelanceerd. NLGroeit inspireert en activeert Nederlandse ondernemers om sneller te groeien en het faciliteert hen om die groei ook te kunnen verwezenlijken. De impact van meer groei in het kleinbedrijf kan aanzienlijk zijn. Zo zou bijvoorbeeld met 5% meer groeiende bedrijven binnen drie jaar tijd 60.000 nieuwe banen en 3 miljard euro aan toegevoegde waarde extra worden gecreëerd, zo blijkt uit de publicatie van de Erasmus Universiteit Rotterdam en McKinsey & Company. Klik hier voor de NLGroeit Whitepaper.

Inloggen

Nive MD Programma 2017

Cover programmaboekje

Nieuw! Sociëteit Quintessence

Banner SQ tbv Nive Website

Twitter

Koken en genieten in het Miele Culinary Institute

Miele Kookworkshop

Heeft u een passie voor koken, proeven en eten beleven? In het Miele Culinary Institute in Vianen worden allerlei kookworkshops georganiseerd onder leiding van professionele koks. Plezier, gezelligheid en veel tips & tricks leren, dat is waar het om gaat!

Nive 90 jaar