Voor de ontwikkeling van managers

Hét managersplatform

Wij zijn hét grootste managersplatform van Nederland met meer dan 500 leden en we vertegenwoordigen ruim 30.000 managers in Nederland. We zijn aantrekkelijk voor organisaties en bedrijven, omdat we als enige managersplatform Workshops, Masterclasses én Netwerken aanbieden. Meer weten over onze activiteiten? Klik hier.

Even voorstellen: de Nive Programma Commissarissen van 2017

4 PC's 2017 kleur

De Nive Programma Commissarissen zijn verantwoordelijk voor de verschillende leerlijnen binnen het Nive MD Programma. Met trots stellen we u voor aan Gabriella van der Veen, Joost Imthorn, Erica Linger-de Leeuw en Esther Stehouwer.

 

Nieuwe opzet
Nive MD Programma 2017

Onze belangrijkste kracht is het Nive Development Programma. In 2017 bestaat het Nive Development Programma uit drie leerlijnen:

U kunt er voor kiezen om consequent één specifieke leerlijn te volgen of zelf uw persoonlijke programma samen te stellen. 

De bijeenkomsten van de leerlijn Management & Ondernemerschap worden georganiseerd in samenwerking met en op locatie van 4 verschillende Hogescholen: Saxion Hogeschool Deventer, Hogeschool Inholland (Diemen en Den Haag) en Avans Hogeschool Den Bosch.

Wij zijn heel benieuwd hoe deze bijeenkomsten bezocht gaan worden omdat we dus onze leden gaan mengen met studenten. Voor u de gelegenheid om in contact te komen met “millennials” en voor de studenten de mogelijkheid om in contact te komen met vertegenwoordigers van overheid en bedrijfsleven.

'Ik heb de tijd, handleiding in tijdsurfen'

cover boek Ik heb de tijd

'Ik heb de tijd, handleiding in tijdsurfen' is een bestseller op het gebied van tijdsbeheer. Het werd bekroond als beste spirituele boek van het jaar 2013. Het boek is een praktisch en prettig leesbaar boek. De zeven aanwijzingen worden beschreven met praktijkvoorbeelden en laten zich vloeiend integreren in het dagelijks leven.  Door het tijdsurfen te gaan toepassen zul je een basisrust gaan ervaren bij het uitvoeren van je taken maar ook je effectiviteit wordt vergroot. Tijdsurfen nodigt je uit je te laten leiden door je intuïtie en geeft je daarvoor het gereedschap in handen. Je zult de regie over je taken (weer) in handen krijgen en acties op het juiste moment uitvoeren.

Ik heb de tijd | Paul Loomans

Donderdag 6 april 2017
Nive Workshop ‘Wat haal ik uit mijn werk? Hoe maak ik optimaal gebruik van de tijd die ik heb?’ o.l.v. Paul Loomans
Klik hier voor meer informatie en je aanmelding.

Nieuw ledenvoordeel: de Nive Boekenclub!

Businezz_logo_rgb

We zijn trots op de samenwerking die wij sinds deze maand hebben met Businezz.nl!
 
Als lid van het Nive ontvang je vanaf nu exclusieve korting op speciaal geselecteerde boeken met thema’s als management, ondernemen, leiderschap, organisatie, interim management en teamwork van verschillende uitgeverijen waaronder Boom uitgevers Amsterdam en Business Contact. Het kennisaanbod voor professionals is gigantisch. Ziemaar eens snel te vinden wat je nodig hebt. Businezz helpt jou, samen met de beste auteurs, aan de kennis die jou verder gaat helpen. 

MD Programma

Betekenisvol ondernemen

20170418 Betekenisvol ondernemen Kees Klomp

Maatschappelijke waarde wordt in de komende jaren de belangrijkste pilaar voor het creëren van de zakelijke waarde van bedrijven. Duurzaamheid en mvo zijn daarvan slechts de bottom line. We hebben het hier over wérkelijke waarde – voor het leven van klanten, medewerkers en andere stakeholders; voor de maatschappij in brede zin. Simon Sinek noemde het ‘Begin met het Waarom’.

Handboek betekenisvol ondernemen -
Het gat in de maatschappij

Van Kees Klomp, Stefan Wobben, Jesse Kleijer

Dinsdag 18 april 2017
Nive Masterclass ‘Betekenisvol ondernemen. Een gat in de maatschappij’
o.l.v. Kees Klomp
Klik hier voor meer informatie en je aanmelding.

Nive is Partner van NLGroeit!

NLgroeit

In 2016 is het landelijke programma NLGroeit gelanceerd. NLGroeit inspireert en activeert Nederlandse ondernemers om sneller te groeien en het faciliteert hen om die groei ook te kunnen verwezenlijken. De impact van meer groei in het kleinbedrijf kan aanzienlijk zijn. Zo zou bijvoorbeeld met 5% meer groeiende bedrijven binnen drie jaar tijd 60.000 nieuwe banen en 3 miljard euro aan toegevoegde waarde extra worden gecreëerd, zo blijkt uit de publicatie van de Erasmus Universiteit Rotterdam en McKinsey & Company. Klik hier voor de NLGroeit Whitepaper.

Inloggen

Nive MD Programma 2017

Cover programmaboekje

Nieuw! Sociëteit Quintessence

Banner SQ tbv Nive Website

Twitter

Koken en genieten in het Miele Culinary Institute

Miele Kookworkshop

Heeft u een passie voor koken, proeven en eten beleven? In het Miele Culinary Institute in Vianen worden allerlei kookworkshops georganiseerd onder leiding van professionele koks. Plezier, gezelligheid en veel tips & tricks leren, dat is waar het om gaat!

Nive 90 jaar