Voor de ontwikkeling van managers

Nive MD Programma 2019

Het Nive Management Development Programma biedt managers, directeuren en ondernemers in Nederland ieder jaar een inspirerend en interessant MD-programma.

Bekijk hier de korte presentatie van het Nive MD Programma 2019.

6 PC's 2019

In 2019 bestaat dit programma uit zes leerlijnen. Iedere leerlijn wordt vormgegeven en begeleid door een Programma Commissaris.

Wat is het nut voor jou om deel te nemen aan de Nive bijeenkomsten?

  • Je blijft je creativiteit en kennis voeden.
  • Je doet nieuwe inzichten op over actuele thema’s.
  • Samen met andere managers, ondernemers en directeuren ervaringen uitwisselen.
  • Je wordt geïnspireerd door bevlogen sprekers.
  • De uiteenlopende onderwerpen en netwerkcontacten leveren je bovendien veel inspiratie, plezier en momenten voor zelfreflectie op.
  • Door de kleine groepen (circa 25 deelnemers) ontstaat er veel interactie en heb je direct contact met de spreker en collega deelnemers.
  • Je kunt het zien als een onderdeel van je Permanente Educatie.

Blokje lidmaatschap

Donderdag 14 november 2019

JC_Teamcoaching_banner_Nive_300x300

Jaarcongres Teamcoaching
Leidinggeven aan een wendbaar team vraagt om een nieuwe mindset: je focust op het grotere plaatje, geeft de oude controle uit handen en… accepteert dat je team misschien wel slimmer is dan jij!

Op het Jaarcongres Teamcoaching leer je van o.a. topcoach Marijke Lingsma hoe je dat aanpakt. Ga de uitdaging aan en transformeer jezelf én je team!

MD Programma

De Nive bijeenkomsten zijn ook toegankelijk voor niet-leden. Wil je op de hoogte blijven van de Nive activiteiten? Klik dan hier.

Het Kompas - Succesvolle KPI's

20191106 Cover boek Het Kompas

'Het Kompas' biedt een gestructureerde aanpak om een overzichtelijk dashboard op te stellen met de juiste KPI's. Succes is de resultante van een integrale benadering waarin ambitie, doelen en prestaties op elkaar worden afgestemd en afwijkingen leiden tot concrete verbeteracties. Het behandelt een bruikbare methode om te komen tot relevante en breed gedragen stuurinformatie voor alle lagen binnen de organisatie.

Het Kompas l Eldert de Jager


Woensdag 6 november 2019
Deze woensdag verzorgt Eldert de Jager de interessante Nive Workshop Het Kompas - Succesvolle KPI's -. Hoe kunnen de juiste KPI’s zorgen voor grip op het bedrijfsresultaat?

One Minute Coaching

meer_dan_6500_ex._verkocht_one_minute_coaching_v2_w215_h350

One Minute Coaching treft doel in het bedrijfsleven! Deze vorm van coaching zet mensen werkelijk in beweging en geeft iedere leidinggevende de kans om meer uit zichzelf en zijn mensen te halen. 

One Minute Coaching l Victor Mion


Dinsdag 19 november 2019
Op dinsdag 19 november legt Victor Mion in de Nive Masterclass One Minute Coaching je uit dat het ‘zestig seconden principe’ een uitstekend middel is voor leidinggevenden om invloed uit te oefenen in het ‘hier en nu’.

Inloggen

Koning Willem I Prijs

KW1 Prijs

Wint jouw onderneming de Koning Willem I Prijs 2020 of Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2020? Klik hier voor meer informatie.

Om jouw organisatie in te schrijven, dien je een account aan te maken bij de Koning Willem I Stichting. Klik hier om een account aan te maken of om in te loggen op jouw reeds bestaande account.

Nive MD Programmaboekje 2019

Cover Programmaboekje 2019

Bekijk hier het filmpje ‘Introductie Nive MD Programma 2019’!

Twitter