Voor de ontwikkeling van managers

Hét managersplatform

Wij zijn hét grootste managersplatform van Nederland met meer dan 500 leden en we vertegenwoordigen ruim 30.000 managers in Nederland. We zijn aantrekkelijk voor organisaties en bedrijven, omdat we als enige managersplatform Workshops, Masterclasses én Netwerken aanbieden. Meer weten over onze activiteiten? Klik hier.

Nive Kennisnetwerken

De Nive Kennisnetwerken zijn netwerken waar managers vier tot vijf maal per jaar bijeen komen, om in een besloten en informele omgeving kennis, ervaring en best practices met elkaar te delen aansluitend bij de actualiteit van dat moment.

Verslag Congres Duurzame Flexibilisering 2016

dehora

Op 24 mei vond het filevrije congres ‘Duurzame flexibilisering’ plaats in de Jaarbeurs te Utrecht, met het thema ‘Flexibilisering als strategische keuze’. Ongeveer 100 bezoekers uit de zorg, industrie, vervoer en overheid waren hierbij aanwezig om zich door de succesvolle verhalen van bedrijven zoals Google, Siemens en ASML te laten inspireren

Even voorstellen

4 PC

De Nive Programma Commissarissen zijn verantwoordelijk voor de verschillende leerlijnen binnen het Nive MD Programma. Met trots stellen we u voor aan Malou Bok,  Erica Linger, Gabriella van der Veen en Jan-Herman Hanskamp.

 

De Nive Raad van Inspiratie helpt Nive op een andere manier te kijken. In de Raad van Inspiratie zitten ervaren managers met veel vakkennis en een eigen mening. Op deze manier draagt Nive niet alleen bij aan inspiratie, maar raakt zij zelf ook steeds opnieuw geïnspireerd. In de Nive Raad van Inspiratie zitten: Erwin van Lambaart, Yardena Shitrit en Madelein Hofmijster

 

Wat biedt Nive u?

Onze belangrijkste kracht is het Nive Development Programma. Dit zijn Workshops en Masterclasses die wij aanbieden voor onze leden. Het bestaat uit vier duidelijke leerlijnen: Personal Development, Management Development, Business Development en Interim Management Development. U kunt er voor kiezen om consequent één specifieke leerlijn te volgen of zelf uw persoonlijke programma samen te stellen. 

 

Hiernaast kent Nive verschillende kennisnetwerken. De Nive Kennisnetwerken zijn netwerken waar managers vier tot vijf maal per jaar bijeen komen, om in een besloten en informele omgeving kennis, ervaring en best practices met elkaar te delen aansluitend bij de actualiteit van dat moment.

 

Lees hier de Nieuwsbrief

MD Programma

Nive Management Development Programma 2016

Cover boekje MD Programma 2016

Klik hier voor het Nive Management Development Programma 2016.

Nive is Partner van NLGroeit!

NLgroeit

Op 13 januari is het landelijke programma NLGroeit gelanceerd. NLGroeit inspireert en activeert Nederlandse ondernemers om sneller te groeien en het faciliteert hen om die groei ook te kunnen verwezenlijken. De impact van meer groei in het kleinbedrijf kan aanzienlijk zijn. Zo zou bijvoorbeeld met 5% meer groeiende bedrijven binnen drie jaar tijd 60.000 nieuwe banen en 3 miljard euro aan toegevoegde waarde extra worden gecreëerd, zo blijkt uit de publicatie van de Erasmus Universiteit Rotterdam en McKinsey & Company. Klik hier voor de NLGroeit Whitepaper.

De Veranderversneller | Realiseer je doel met de vijf veranderkundige vragen

Veranderversneller_

'De Veranderversneller' bevat een schat aan praktisch toepasbare veranderkundige kennis waarmee je voor je eigen veranderopgave een goed verhaal kunt maken. Tevens vind je tips voor het goed vertellen van dat verhaal. Met de voorbeelden en oefeningen kun je direct aan de slag om de verandering in je eigen organisatie tot een succes te maken.

Inloggen

Nieuw! Sociëteit Quintessence

Banner SQ tbv Nive Website

Nive 90 jaar

Twitter

Het Geheim van Groeikracht

Boek Groeikracht- cover def (met lijn) copy

Je bent ambitieus en gelooft in je product en organisatie. Kortom, je wilt groeien! Dan is het hoog tijd voor een groeiplan, maar hoe pak je dat aan in een wereld die steeds chaotischer wordt? In dit boek onthult voormalig McDonald's-topman en internationale serie-ondernemer René Savelberg de stappen die groeiondernemingen volgen om High Performers te worden. Savelberg heeft jarenlang van binnenuit de aanpak van succesvolle bedrijven in Europa en de Verenigde Staten geanalyseerd en mee ingevuld. Hij ontdekte dat groeiende organisaties meer dan anderen investeren in drie succesfactoren: standaardisatie, partnerships en people focus. Hierop gebaseerd ontwikkelde Savelberg een groeikracht-model waarmee elke onderneming kan groeien. Lees hoe teams en bedrijven doelgericht inzetten op 'groeikracht' en succesvol groeien door anders te denken en anders te doen.

 

Koken en genieten in het Miele Culinary Institute

Miele Kookworkshop

Heeft u een passie voor koken, proeven en eten beleven? In het Miele Culinary Institute in Vianen worden allerlei kookworkshops georganiseerd onder leiding van professionele koks. Plezier, gezelligheid en veel tips & tricks leren, dat is waar het om gaat!