Nive MD 2020
Nive Management Development Programma 2020

Voor de ontwikkeling van managers

Nive MD Programma 2020

Het Nive Management Development Programma biedt managers, directeuren en ondernemers in Nederland ieder jaar een inspirerend en interessant MD-programma.

Het Nive MD Programma 2020

Nive MD 2020

De Programma Commissarissen

3 PC's 2020

In 2020 bestaat dit programma uit drie leerlijnen. Iedere leerlijn wordt vormgegeven en begeleid door een Programma Commissaris.


Wat is het nut voor jou om deel te nemen aan de Nive bijeenkomsten?

  • Je blijft je creativiteit en kennis voeden.
  • Je doet nieuwe inzichten op over actuele thema’s.
  • Samen met andere managers, ondernemers en directeuren ervaringen uitwisselen.
  • Je wordt geïnspireerd door bevlogen sprekers.
  • De uiteenlopende onderwerpen en netwerkcontacten leveren je bovendien veel inspiratie, plezier en momenten voor zelfreflectie op.
  • Door de kleine groepen (circa 25 deelnemers) ontstaat er veel interactie en heb je direct contact met de spreker en collega deelnemers.
  • Je kunt het zien als een onderdeel van je Permanente Educatie.

Wat een geluk, een lifehack voor je werk

Cover WIN Boek

Maak je leven als werkende een stuk simpeler. Met deze lifehack ga je inzien hoe leuk en makkelijk het serieuze spel van werken kan zijn als je uitgaat van een win-win-win situatie. Het geeft een resultaat waar iedereen blij van wordt. Keer op keer ontdek je in dit boek nieuwe invalshoeken. Of je het nu snel doorbladert aan de start van je loopbaan. Of het een tijdje later eens doorneemt als je vastzit. Of gewoon toe bent aan iets anders. Pak het wanneer je er zin in hebt en lees het op jouw manier. Het gaat erom dat het voor jou werkt. Als je deze lifehack toepast, dan ben je altijd klaar voor de volgende stap, zelfs voordat deze zich aandient. Met dit boek is de niet geplande trilogie van Irmgard Bomers over werken in netwerken voltooid. Het startte in 2013 met Een nieuwe weg naar inkomsten en werkplezier. Dat bleek achteraf haar ‘why’. Twee jaar later volgde Natuurlijk Werken (‘what’, wat is werken in netwerken) en dan nu Wat een geluk, een lifehack voor je werk (de ‘how’, dus hoe werkt het).

MD Programma

De Nive bijeenkomsten zijn ook toegankelijk voor niet-leden. Wil je op de hoogte blijven van de Nive activiteiten? Klik dan hier.

One Minute Coaching

meer_dan_6500_ex._verkocht_one_minute_coaching_v2_w215_h350

One Minute Coaching l Victor Mion

One Minute Coaching treft doel in het bedrijfsleven! Deze vorm van coaching zet mensen werkelijk in beweging en geeft iedere leidinggevende de kans om meer uit zichzelf en zijn mensen te halen. 

Goede Raad voor Commissarissen

Cover boek

Toezichthouden is al lang niet meer iets dat ‘je er bij doet’. Het is een vak. Met verschillende disciplines die de toezichthouder zich eigen moet maken. Dat kan specialistische kennis betreffen, maar vooral ook gaan over niet-alledaagse invalshoeken, zoals de persoonlijkheid van de toezichthouder, de mechanismen die samenhangen met de werking van het brein, het gedrag en cultuur in een team, of het samenspel met stakeholders.

Goede Raad voor Commissarissen l Puck Dinjens

 

Inloggen

Lid worden

Blokje lidmaatschap

10 juni 2020

2e bijeenkomst FBIT.JPG

Klik op bovenstaande afbeelding voor meer informatie over de Nive Workshop 'Fraude & Integriteit' binnen de leerlijn Finance, Business & IT.

Twitter