Voor de ontwikkeling van managers

Hét managersplatform

Wij zijn hét grootste managersplatform van Nederland met meer dan 400 leden en we vertegenwoordigen ruim 25.000 managers in Nederland. We zijn aantrekkelijk voor organisaties en bedrijven, omdat we als enige managersplatform Workshops, Masterclasses én Netwerken aanbieden. Meer weten over onze activiteiten? Klik hier.

Blokje lidmaatschap

De Nive Boekenclub!
Als lid van het Nive ontvang je exclusieve korting op speciaal geselecteerde boeken met thema’s als management, ondernemen, leiderschap, organisatie, interim management en teamwork van verschillende uitgeverijen waaronder Boom uitgevers Amsterdam en Business Contact. Het kennisaanbod voor professionals is gigantisch. Zie maar eens snel te vinden wat je nodig hebt. Businezz helpt jou, samen met de beste auteurs, aan de kennis die jou verder gaat helpen.

De Nive Programma Commissarissen en leerlijnen 2018

Fotos 4 PC's

Het Nive Management Development Programma 2018 is tot stand gekomen door 4 Nive Programma Commissarissen die op vrijwillige basis de verantwoordelijkheid op zich nemen om een leerlijn vorm te geven en te begeleiden. We zijn trots op deze vrijwilligers die het mede mogelijk maken dat Nive alweer voor het 5e jaar een dergelijk MD Programma kan draaien, wat kan rekenen op een gemiddelde waardering van een 8 per event.

Het Nive MD Programma 2018 kent 4 leerlijnen:

De namen achter de leerlijnen zijn de namen van de Nive Programma Commissarissen.

Het Nive MD Programma draagt bij aan het onderhouden en/of uitbreiden van jouw arsenaal aan skills en kennis over management waarmee je jouw bedrijf wederom een stapje verder kunt brengen.

 

MD Programma

Word de eerste gecertificeerde Pre-suasion Master van Nederland!

Cover boek Pre-suasion

Pre-suasion draait om mensen meer ontvankelijk te maken voor je boodschap voordat ze überhaupt je boodschap gehoord hebben. Dit klinkt misschien als tovenarij maar het is in feite wetenschap. Pre-suasion wordt door Nobelprijswinnaars en andere autoriteiten erkend als het eerst vernieuwende materiaal in de psychologie van het overtuigen sinds 15 jaar.

In deze masterclass leer je het unieke time system, ontwikkeld door dr. Robert Cialdini, een New York Times bestselling auteur. Dit is het systeem waarmee jij pre-suasion praktisch leert toepassen.

Verbeterde samenwerking Nive en Financials for Financials

FFF

Op 27 maart jl. hebben Frans de Vos van Financials For Financials (FFF) en Marie-Thérèse Schlatmann (Nive) afspraken gemaakt over een constructieve samenwerking tussen beide organisaties voor de komende jaren. FFF en het Nive werken al jaren samen en willen vanaf nu een actievere invulling geven aan deze samenwerking door over en weer meer kennis te delen en nog meer gebruik te maken van elkaars bijeenkomsten. Dit alles onder het motto van kennis- en persoonlijke ontwikkeling en nog meer gelegenheid voor netwerken voor alle leden. In hoofdlijnen komen de afspraken neer op:

  • Nive leden kunnen tegen een korting van 50% - op de prijs voor deelname aan activiteiten die FFF rekent aan niet leden - deelnemen aan de FFF bijeenkomsten. Zij kunnen zich inschrijven via de website van FFF of per e-mail (mt.schlatmann@nive.org) met vermelding van de datum van de FFF bijeenkomst;
  • FFF leden mogen voor € 50,- (i.p.v. € 145,-) deelnemen aan de Nive bijeenkomsten. Zij kunnen zich inschrijven via de website van Nive en bij aanmelding aangeven dat zij FFF lid zijn;

Een keer per half jaar een gedegen evaluatie van de samenwerking en de meerwaarde voor de praktijk van zowel de leden van FFF als van het Nive.

Inloggen

Sfeerimpressie Nive Workshop 30 oktober 2018

Filmpje 30 oktober 2018

Twitter

Nive MD Programma 2018

Cover MD Programmaboekje 2018