Voor de ontwikkeling van managers

Nive MD Programma 2019

Het Nive Management Development Programma biedt managers, directeuren en ondernemers in Nederland ieder jaar een inspirerend en interessant MD-programma.

Bekijk hier de korte presentatie van het Nive MD Programma 2019.

6 PC's 2019

In 2019 bestaat dit programma uit zes leerlijnen. Iedere leerlijn wordt vormgegeven en begeleid door een Programma Commissaris.

Wat is het nut voor jou om deel te nemen aan de Nive bijeenkomsten?

  • Je blijft je creativiteit en kennis voeden.
  • Je doet nieuwe inzichten op over actuele thema’s.
  • Samen met andere managers, ondernemers en directeuren ervaringen uitwisselen.
  • Je wordt geïnspireerd door bevlogen sprekers.
  • De uiteenlopende onderwerpen en netwerkcontacten leveren je bovendien veel inspiratie, plezier en momenten voor zelfreflectie op.
  • Door de kleine groepen (circa 25 deelnemers) ontstaat er veel interactie en heb je direct contact met de spreker en collega deelnemers.
  • Je kunt het zien als een onderdeel van je Permanente Educatie.

Blokje lidmaatschap

MD Programma

De Nive bijeenkomsten zijn ook toegankelijk voor niet-leden. Wil je op de hoogte blijven van de Nive activiteiten? Klik dan hier.

Dienen en Deugen

18 09 26 Foto cover boek.PNG

Dienen en Deugen bekijkt bestuurders vanuit een andere invalshoek: wanneer gaat het goed en waarom gaat het goed? Het is het resultaat van een uitgebreid onderzoek naar deugdzaamheid en bekwaamheid van topbestuurders. Waaronder Dick Berlijn, Pieter Winsemius en Anja Grootoonk. 

Dienen en Deugen l René Weijers


Donderdag 28 maart 2019
Op donderdag 28 maart aanstaande verzorgt Dr. Ing. René Weijers, binnen de Leerlijn Goed Bestuur, de Nive Masterclass 'Dienen en Deugen - Een reflectie op kracht & kwetsbaarheid in bestuur en leiderschap'.

Word de eerste gecertificeerde Pre-suasion Master van Nederland!

Cover boek Pre-suasion

Pre-suasion draait om mensen meer ontvankelijk te maken voor je boodschap voordat ze überhaupt je boodschap gehoord hebben. Dit klinkt misschien als tovenarij maar het is in feite wetenschap. Pre-suasion wordt door Nobelprijswinnaars en andere autoriteiten erkend als het eerst vernieuwende materiaal in de psychologie van het overtuigen sinds 15 jaar.

In deze masterclass leer je het unieke time system, ontwikkeld door dr. Robert Cialdini, een New York Times bestselling auteur. Dit is het systeem waarmee jij pre-suasion praktisch leert toepassen.

Inloggen

Goed Bestuur Jaarlezing 2019

Goed Bestuur Jaarlezing 2019

Op woensdag 15 mei 2019 vindt de Goed Bestuur Jaarlezing 2019 plaats! Klik op bovenstaande afbeelding voor meer informatie en je aanmelding.

Nive MD Programmaboekje 2019

Cover Programmaboekje 2019

Bekijk hier het filmpje ‘Introductie Nive MD Programma 2019’!

Sfeerimpressie Nive Workshop 30 oktober 2018

Filmpje 30 oktober 2018

Twitter