Lid worden

Meer dan 450 bedrijven zijn lid van het Nive en meer dan 25.000 managers zijn (in-)direct bij het Nive betrokken. Wilt u weten wat het Nive Lidmaatschap u te bieden heeft, klik dan hier voor de Nive Arrangementen (persoonlijke lidmaatschappen) en klik hier voor de Nive Bedrijfslidmaatschappen (incl. de Persoonlijke lidmaatschappen P1 en P2 voor de Kennisnetwerken Bestuurssecretarissen). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marie-Thérèse Schlatmann (06 - 200 13 628).

 

Lid worden van het Nive betekent onder meer:

  • lid zijn van hét Managersplatform van Nederland,
  • dat u onderdeel bent van een groot en zeer waardevol netwerk,
  • dat u een gratis abonnement krijgt op Management Scope,
  • gratis toegang tot onze Masterclasses, Workshops en Bedrijfsbezoeken; 18 bijeenkomsten per jaar, 
  • u kunt profiteren van aanbiedingen van onze business partners.

Nieuwsbrief

Wij versturen regelmatig een digitale nieuwsbrief met:

  • nieuws van en over de vereniging
  • aankondigingen van onze bijeenkomsten en activiteiten
  • informatie van onze business partners of interessante managementinformatie.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan.

Opzegging Nive Lidmaatschap

Om uw lidmaatschapsbeëindiging voor het komende kalenderjaar in te laten gaan, moet opzegging vóór 1 november van het lopende jaar per post (Nive, Wolga 5, 2491 BK Den Haag) of per e-mail (mt.schlatmann@nive.org) geschieden.

Inloggen

Veel waardering voor het Nive Managers Development Progamma

“Als manager van het Nive Managers Development Programma organiseer ik jaarlijks circa 40 bijeenkomsten voor onze leden en relaties. Erg leuk om te doen. Vooral ook omdat uit de evaluaties en uit de verhalen na afloop blijkt, dat ons Programma zeer gewaardeerd wordt.

Aan de reacties merken we dat we echt in een behoefte voorzien. We ontvangen veel positieve feedback. Niet alleen op de inhoud. Ook op de bijeenkomsten zelf. Mensen ontmoeten elkaar vooraf en na afloop. Daaruit ontstaan veel nieuwe contacten die uiteindelijk leiden tot nieuwe business!

Ik leg graag aan u uit waarom u lid moet worden van het Nive, het Managers Platform Nederland. Nieuwe leden zijn van harte welkom! U mag voor alle vragen altijd contact met me opnemen!” 

Marie-Thérèse Schlatmann
E: mt.schlatmann@nive.org
M: 06 - 200 13 628