Leerlijn Management & Ondernemerschap

"Creëren en Inspireren"

Naast de kunstenaar is er nog een beroepsgroep die altijd bezig is met creëren: de ondernemer. Van niets maken zij iets. Er ontstaat een idee, een droom, een visie en de ondernemer gaat aan de slag. Ze creëren een product, dienst, ervaring en zijn ook nog in staat om die te verkopen.

Zijn deze mensen uit speciaal ondernemershout gesneden of kan iedereen dit leren? En is het antwoord op deze vraag eigenlijk wel relevant? Want willen ondernemers en managers niet gewoon aan de slag gaan?

In deze leerlijn gaan we vooral gewoon aan de slag, ondernemers DNA of niet. Er zullen simpele tips & tricks voorbij komen om je omzet te verhogen, meer klanten binnen te halen en betere relaties op te bouwen. Maar ook vernieuwing en waardecreatie zullen voorbij komen. Want in een tijd waarin we voortdurend worden ingehaald door technologie, is het essentieel om vernieuwing een belangrijke plek te geven binnen iedere organisatie.

Dit jaar start deze nieuwe leerlijn waarin Management & Ondernemerschap centraal staan. Naast de interessante content is deze leerlijn ook bijzonder door de locatie. De workshops zullen in verschillende Hogescholen in Nederland plaatsvinden. Nive leden en studenten worden uitgenodigd om aan de workshops deel te nemen. Zo ontstaat hopelijk een inspirerende mix die gaat zorgen voor nieuwe verbindingen, interessante discussies en vernieuwende ideeën.

Ik vond het ontzettend leuk om aan deze leerlijn mee te mogen werken en ik nodig jullie uit om samen met mij gewoon aan de slag te gaan.

Laten we van 2017 een creatief en inspirerend jaar maken!

 

Erica Linger-de Leeuw
Eigenaar DIY Soap
M: (06) 45 30 40 31
ericadeleeuw@hotmail.com

 

Data leerlijn Management & Ondernemerschap

Moderator

Erica nieuw

Erica Linger-de Leeuw
Nive Programma Commissaris
Leerlijn Management & Ondernemerschap