Leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling

"Verbeter de wereld, begin bij jezelf"

Zegt deze spreuk jou wat? Het is wat ons betreft een spreuk die slaat op Persoonlijke Ontwikkeling. Wanneer je jezelf ontwikkelt en daardoor meer uit jezelf weet te halen, ben je in staat meer uit anderen te halen en het werk te verbeteren. Het doel van ons programma: deelnemers inspireren en activeren om aan de slag te gaan met hun persoonlijke ontwikkeldoelen.

Met dit idee hebben wij het programma van 2017 samengesteld. We beginnen met de kern, bij jou. Wat zijn jouw drijfveren en hoe haal jij zingeving uit je werk? Daarna gaan we verder met persoonlijke effectiviteit: hoe doe jij je werk en hoe kan je jouw effectiviteit vergroten? We zoomen uit naar de omgeving: met wie werk je, hoe verloopt dit en hoe kan je dit verbeteren? Ten slotte zal jouw rol als leider onder de loep genomen worden: Hoe zorg je dat je samen het beste werk levert? Hoe haal je meer uit de ander?

Hier liggen vier opeenvolgende onderwerpen aan ten grondslag: zingeving, persoonlijke effectiviteit, context en leiderschap. Ieder onderwerp wordt benaderd met zowel een sessie vanuit de theorie als een vanuit de praktijk. Wat kunnen we leren van leiderschap in militaire context, topsport, creatieve ontwerpers en werken met verschillende generaties? Wij nodigen je van harte uit om met ons meer over en voor jezelf te leren, om zo meer voor een ander te kunnen betekenen.

Wij kijken uit naar jouw komst!

Gabriella van der Veen Joost Imthorn
Young Executive bij Boer & Croon Young Executive bij Boer & Croon
M: (06) 55 19 65 57 M: (06) 42 02 80 62
g.van.der.veen@boercroon.nl j.imthorn@boercroon.nl

Data leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling

Moderator

Gabriella van der Veen_MG_9456

Gabriella van der Veen
Nive Programma Commissaris
Leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling

Moderator

foto Joost Imthorn

Joost Imthorn
Nive Programma Commissaris
Leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling