Esther Stehouwer

Eigenaar De Blikverruimer

Foto Esther Stehouwer

 

Wie ben je en waar sta je voor?

Ik ben iemand die zichzelf graag verbaast. Ik verbaas me over de maatschappij, over organisaties, over overheden, over mensen en mezelf. Ik verbaas me vooral over gedrag. Ik probeer te doorgronden waarom we doen, wat we doen. Ik verbaas me in het bijzonder over het feit dat we regelmatig volharden in gedrag dat niet of averechts werkt. Ik sta voor aandacht voor de eigenheid van mensen, voor kwetsbaarheid zodat je jezelf kan zijn en voor praktische oplossingen.


Waarom kies je voor Programma Commissaris bij het Nive?

Ik kies ervoor om Programma Commissaris van het Nive te zijn om leden te verrijken met interessante ideeën, oplossingen en verhalen van schrijvers, onderzoekers, professoren en praktijk genoten.


Wat ga je doen als Programma Commissaris?

Ik ga op zoek naar de behoefte die er bij de leden van Nive leeft. Ik wil weten welke uitdagingen Nive-leden in hun werk tegenkomen waarover zij graag gevoed willen worden met nieuwe inzichten en oplossingen.


Wat wil je nog meer vertellen...?

Ik vind het erg leuk als je me belt of aanspreekt om jouw behoefte voor het programma van 2019 met me te delen. Tevens vind ik het interessant om te weten wat je vindt van het huidige programma.Esther Stehouwer, Nive Programma Commissaris Interim Management
Eigenaar De Blikverruimer

M: (06) 41 71 56 97
esther@blikverruimer.nl  

Inloggen

Nive MD Programmaboekje 2017

VDH_Nive_sinds_1925.JPG

Klik op het Nive logo en bekijk de digitale versie van het Nive MD Programmaboekje 2017!