Gabriella van der Veen

Young Executive bij Boer & Croon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie ben je en waar sta je voor?

Ik sta voor vernieuwing, blijven leren en actie ondernemen. Het liefst ga ik in alles op zoek naar de uitdaging, samen met anderen. Centraal staan bij mij humor en positiviteit. Verder spendeer ik graag mijn vrije tijd aan de dingen waar ik van hou. Dat zijn mijn familie en vrienden, literatuur, creatief bezig zijn, sporten en het buitenland.


Waarom kies je voor Programma Commissaris bij het Nive?

Een management development programma sluit naadloos aan op mijn wens om te blijven ontwikkelen. Het ontwikkelprogramma bij mijn werkgever heeft mij doen inzien wat trainingen en stilstaan bij je ontwikkeling voor je groei kunnen betekenen. Ik hoop met het programma bij te dragen aan de ontwikkeling van de leden van Nive en van management an sich in Nederland. Samen leren en groeien. Dat ik daarbij mensen mag leren kennen en mag bijdragen aan het versterken van de vereniging, maakt voor mij het feest compleet.


Wat ga je doen als Programma Commissaris?

Samen met Joost Imthorn mag ik als Programma Commissaris mij bekommeren over de leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling. Wat gaan we dit jaar doen? We gaan samen kijken naar hoe je meer uit jezelf en (daardoor) meer uit de ander kunt halen. We kijken o.a. af bij Defensie en bij de sport, gaan denken als ontwerpers, surfen over de tijd en gaan het geluk wetenschappelijk benaderen. Zowel praktijk als theorie, een programma vol positiviteit en uitdaging.


Wat wil je nog meer vertellen…..?

Ik heb veel goede geluiden over Nive rondom mij gehoord. Zelf vind ik het belangrijk om naast je werk actief te blijven en vind het gaaf dat ik samen kan komen met mensen met dezelfde instelling. Laten we er een leerzaam en mooi jaar van maken!Gabriella van der Veen, Nive Programma Commissaris Persoonlijke Ontwikkeling
g.van.der.veen@boercroon.nl

Inloggen

Nive MD Programmaboekje 2017

VDH_Nive_sinds_1925.JPG

Klik op het Nive logo en bekijk de digitale versie van het Nive MD Programmaboekje 2017!