Joost Imthorn

Senior Consultant bij Seastarters B.V.

 

 

 

 

Wie ben je en waar sta je voor?

Ik heb ruim twee jaar als Young Executive bij Boer & Croon gewerkt. In die tijd heb ik geleerd dat ik iemand ben die zich gemakkelijk beweegt in een veelheid aan omgevingen dankzij mijn combinatie van mens- en resultaatgerichtheid. Een open houding, teamgeest en echt verbinding maken met diegene met wie ik samenwerk zijn voor mij kenmerkende aspecten. Hiermee zorg ik doorgaans voor een goede sfeer in het team en krijg ik op constructieve wijze dingen voor elkaar. Het geeft mij heel veel energie om in samenwerking met anderen concrete doelstellingen te realiseren.


Waarom kies je voor Programma Commissaris bij het Nive?

De rol van Programma Commissaris bij het Nive heeft meerdere interessante aspecten. De voornaamste reden voor mijn keuze is het feit dat ik nog veel wil leren over het management vak. Het platform en de rol bieden mij de mogelijkheid om in contact te komen met inhoudelijke experts en andere managers. Erg leuk en leerzaam tegelijk.


Wat ga je doen als Programma Commissaris?

Samen met mijn oud-collega Gabriella van der Veen ben ik verantwoordelijk voor de leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling. Erg leuk omdat wij zelf aan een persoonlijk ontwikkelprogramma hebben deelgenomen bij Boer & Croon. Wij willen de workshops in onze leerlijn zoveel mogelijk interactief maken. Het is namelijk onze ervaring dat door te participeren je na afloop meer onthoudt. Op die manier hopen we zoveel mogelijk impact te maken met ons programma.Joost Imthoorn, Nive Programma Commissaris Persoonlijke Ontwikkeling
j.imthorn@seastarters.nl

Inloggen

Nive MD Programmaboekje 2017

VDH_Nive_sinds_1925.JPG

Klik op het Nive logo en bekijk de digitale versie van het Nive MD Programmaboekje 2017!