Malou Bok

Young Executive bij Boer & Croon

Wie ben je en waar sta je voor?

Organisatie- en persoonlijke ontwikkeling, bedrijfskunde, resultaat, leergierig, verandermanagement, ontdekken, talent, levensgenieter en mensen-mens.

 

Waarom kies je voor Programma Commissaris bij het Nive?

Nive is het platform voor de managers van Nederland. Een platform om samen te komen, te luisteren naar inspirerende sprekers en verhalen uit te wisselen. Zo biedt Nive haar leden de uitgelezen kans om zich op persoonlijk en professioneel gebied te ontwikkelen. Dagelijks komen we thema’s tegen als leiderschap, presteren en coachen. Dagelijks wordt er kritisch naar managers gekeken en wordt zelfs de vraag gesteld: “Bestaat de manager in 2025 nog wel?”. Ik ben ontzettend benieuwd naar managers uit het Nive-netwerk; uw rugzak gevuld met ervaringen en uw blik op de toekomst.

 

Wat ga je doen als Programma Commissaris?

Hoe werk ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling? Een lastige vraag, waar geen enkel handboek of 7-stappenplan het volledige antwoord op geeft. Er continu mee bezig zijn, bewust zijn en je eigen route bepalen. Dat lijken de gemeenschappelijke delers van het enorme scala aan coach en management boeken. De sprekers die ik komend jaar aan u voorstel, inspireren elk op hun eigen manier. Vanuit theorie, vanuit ervaringen, vanuit sport en vanuit verhalen. Voor iedere manager zullen de bijeenkomsten op een andere manier van waarde zijn. Kies voor je voorkeur of laat je eens verrassen. De bijeenkomsten hebben vrijwel allemaal een praktisch karakter, want het is tenslotte daar waar wij niet alleen onszelf maar ook anderen om ons heen, naar een hoger niveau willen tillen.

 

Wat wil je nog meer vertellen…..?

Nive biedt komend jaar weer vier prachtige programma’s die elkaar in diverse opzichten complementeren. Dus haal er uit wat er in zit! Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken met de andere Programma Commissarissen en u te ontmoeten tijdens een van de bijeenkomsten.

 

Malou Bok, Nive Programma Commissaris Personal Development
malou_bok@hotmail.com

Inloggen

Nive MD Programmaboekje 2017

VDH_Nive_sinds_1925.JPG

Klik op het Nive logo en bekijk de digitale versie van het Nive MD Programmaboekje 2017!