Organisatie

Algemeen kan de organisatie verdeeld worden in programma commissarissen, raad van inspiratie en ambassadeurs met elk een eigen verantwoordelijkheid.

Programma Commissarissen

De Nive Programma Commissarissen zijn verantwoordelijk voor de verschillende leerlijnen binnen het Nive MD Programma. Met trots stellen we u voor aan Gabriella van der VeenJoost ImthornErica Linger-de Leeuw en Esther Stehouwer.

 

Raad van Inspiratie

De Nive Raad van Inspiratie helpt Nive op een andere manier te kijken. In de Raad van Inspiratie zitten ervaren managers met veel vakkennis en een eigen mening. Op deze manier draagt Nive niet alleen bij aan inspiratie, maar raakt zij zelf ook steeds opnieuw geïnspireerd.

Ambassadeurs

Nive dankt haar kracht aan de vele leden die ze heeft. Vandaar dat Nive de betrokkenheid met de bestaande leden en de werving van nieuwe leden blijvend wil stimuleren. Daarvoor doet Nive onder meer een beroep op enkele prominente en enthousiaste leden welke willen bijdragen in hun rol als Ambassadeur. Deze Ambassadeurs zijn voor 1 jaar aan Nive verbonden. De Nive Ledenambassadeurs zijn: Ellen van Boxtel-Goossens, Senay Kayaci, Ruud Nonhebel, Irmgard Bomers, John Resink, Frank Roders en Pieter Wierckx.

Inloggen

Lid aan het woord

Joost Valkenberg

Leren van elkaar. Mensen ontmoeten uit andere sectoren. Samen met ondernemers en managers ervaringen uitwisselen. Geïnspireerd worden door bevlogen sprekers. Inzichten opdoen over actuele thema’s. Daarom ben ik lid van Nive.

De huidige opzet met de verschillende leerlijnen in combinatie met actuele thema’s spreekt mij erg aan. Binnen ons bedrijfslidmaatschap kunnen ook andere managers van Ergo Optima deelnemen aan de activiteiten. Zo is er voor elk wat wils. Het is net een buffet; je pakt wat je lekker vindt en je slaat over wat je niet wilt.

Zeker nu de uitvalsbasis in het midden van het land is, is het ook gemakkelijk in te plannen op weg van een opdracht of relatiebezoek in het land naar huis.

And last but not least, de prijs-kwaliteit verhouding is erg aantrekkelijk. Voor relatief weinig geld krijg je enorm veel terug.

Joost Valkenberg MBA

Directeur / eigenaar Ergo Optima, energy to perform
www.ergooptima.nl