Leerlijn Management & Ondernemerschap

"Grijp die kans en wacht niet af"

Dit is wat mij betreft zeer kenmerkend voor de ondernemersgeest. Of het nu de drang is om zaken beter te doen, anders te doen of om eigen baas te zijn, de ondernemer onderneemt actie en wacht niet af. Deze gedachtegang is vertaald in een programma dat als doelstelling heeft jou te inspireren, motiveren en concrete handvatten te geven voor het ondernemen in de hedendaagse wereld.

De leerlijn Management & Ondernemerschap staat dit jaar in het teken van de grote transities die gaande zijn in het werkveld van de manager en de ondernemer. Het begint bij het vraagstuk over de toekomst rondom het thema duurzaamheid. Een toekomst waarin schoon, mensvriendelijk en winstgevend ondernemen normaal is. Vervolgens staan we stil bij de kracht van een platformstrategie en de vraag, hoe je deze in een bestaande organisatie kunt implementeren om klanten en aanbieders bij elkaar te brengen of om diensten aan te bieden. Dit maakt een mooi bruggetje naar de laatste Workshop in deze serie, waar het gaat om optimaal gebruik te maken van sociale media. Hierin kun je concrete handvatten verwachten die je zullen helpen om jouw eigen vrijheid in jouw business en leven te ontdekken en vorm te geven.

Kortom, je kunt een gevarieerd programma verwachten waarin we aan de slag gaan met vraagstukken die er toe doen. Niet alleen voor jezelf, maar misschien wel net zoveel voor de mensen om jou heen. Dus ben je klaar voor actie, verandering en succes? Dan zie ik je graag bij de bijeenkomsten van het vernieuwde Management & Ondernemerschap programma!

 

Joost Imthorn
Consultant bij Morgens
M: (06) 42 02 80 62
joostimthorn@gmail.com

 

Data leerlijn Management & Ondernemerschap

Moderator

foto Joost Imthorn dec 2017 fullsizeoutput_74

Joost Imthorn
Nive Programma Commissaris
Leerlijn Management & Ondernemerschap