Leerlijn Marketing & Communicatie

Communicatie is er in verschillende vormen, elke dag, overal om ons heen, gevraagd en ongevraagd. We appen, praten, tweeten, mailen, bellen, skypen, snapchatten, facebooken maar hoe kunnen we deze verschillende kanalen het beste gebruiken? In deze leergang gaan we onderzoeken en leren we hoe we communicatie en marketing nuttig kunnen inzetten.

Elke sessie heeft een ander thema die tools geeft om de inzet van communicatie en marketing op lange en korte termijn te optimaliseren. In de eerste sessie zullen we kijken naar de beweegreden waarom we marketing inzetten, en hoe we met marketing een meerwaarde kunnen creëren. De tweede sessie gaat over overtuigen van anderen in direct contact. Tijdens de derde sessie zullen we kijken naar het nut van interne communicatie binnen bedrijven en hoe communicatie verandering binnen bedrijven kan helpen.

Elke sessie in de leerlijn geeft zowel theoretische en praktische toelichting met sprekende voorbeelden uit de praktijk. Op deze manier geven we hands-on tips en tools die je direct kunt inzetten. Tijdens de sessies wil ik je uitdagen vooral interactief mee te doen, vragen te stellen, casussen voor te legen en de spreker uit te dagen, zodat jij uit de sessie haalt wat je nodig hebt.

De data voor de leerlijn vind je hieronder dus noteer het in je agenda en ik zie je daar!

Falko de Wit
Young Executive bij Boer & Croon
M: (06) 11 52 83 95
f.de.wit@boercroon.nl

Data leerlijn Marketing & Communicatie

Moderator

FalkodeWit

Leerlijn Marketing & Communicatie