Leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling

"Blijf jezelf verbazen"

Hoe kijk jij tegen persoonlijke ontwikkeling aan? Met welke insteek ga jij naar een cursus, lezing of training? Wat mij betreft gaat persoonlijke ontwikkeling om jezelf te verbazen. Je bent namelijk tot meer in staat dan je denkt en daardoor weet je meer uit jezelf te halen dan dat je van te voren had gedacht. Met dit inzicht daag ik je uit om deel te nemen aan de leergang persoonlijke ontwikkeling van het Nive MD Programma. Het doel van het programma is om je enerzijds handvatten te geven waar je gelijk mee aan de slag kan en anderzijds je te motiveren en te inspireren om te blijven ontwikkelen. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd.

De gedachte achter de verschillende thema’s is om de focus te leggen op vraagstukken die voor iedereen herkenbaar zijn en waar je als manager vaak mee te maken hebt. Om te beginnen benaderen we persoonlijke ontwikkeling vanuit de spiritualiteit waarbij de innerlijke kracht centraal staat. Daarna staan we stil bij het zoeken van een balans tussen het delegeren en controleren. We focussen vervolgens op het begrip energie en hoe je jouw energiebronnen activeert. We ronden af met twee thema’s die te maken hebben met durven en doen. Tijdens een van de bijeenkomsten gaan we in op de vraag: hoe moedig ben je als het er op aan komt? En tot slot gaan we leren om te durven aanspreken.

Ieder thema wordt vanuit de theorie en de praktijk benaderd en de sessies zullen over het algemeen een interactief karakter hebben. Ik nodig je van harte uit om tijdens de interessante en inspirerende bijeenkomsten jezelf te verbazen.

Ik kijk er naar uit om van en met elkaar een hoop te leren!

Alex Crick  
Young Executive bij Boer & Croon  
M: (06) 11 92 92 45  
a.crick@boercroon.nl  

 

Data leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling

Moderator

Foto Alex Crick

Alex Crick
Nive Programma Commissaris
Leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling