Leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling

De leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling bestaat in 2020 uit vier bijeenkomsten, waarin optimaal functioneren voor zowel jouzelf als jouw team centraal staat. We benaderen dit onderwerp vanuit verschillende invalshoeken, door te kijken naar de toekomst, naar persoonlijke innovatie, naar de juiste energiebalans en naar het creëren van een succesvol team.

De eerste bijeenkomst zal gegeven worden door Willem Peter de Ridder, die je mee gaat nemen in de veranderende werkomgeving. Hierbij krijg je antwoord op vragen als “Hoe ziet ‘het werk’ er in de toekomst uit en wat vraagt dit van mij? Welke veranderingen zien we gebeuren? Hoe bereid ik me daarop voor, pas ik me aan en blijf ik inzetbaar?” en krijg je handvatten aangereikt om hiermee aan de slag te gaan en op in te spelen.

De tweede bijeenkomst wordt begeleid door Klaas Koster. Klaas is vitaloog en zal ons vanuit zijn specialisme meer vertellen over vitaliteit en de juiste energiebalans, wat volgens hem de beste voorspellers zijn van persoonlijke innovatie. Door inzicht te krijgen in de verschillende energiebronnen wordt onder andere een hogere productiviteit en creativiteit en een gezondere leefstijl en positieve mindset gecreëerd.

In de derde bijeenkomst gaan we verder op het onderwerp Energie, dit keer samen met Hans van der Loo. Hans gaat ons meenemen in de drie manieren om meer positieve energie te krijgen in je team en organisatie en de vijf stappen die hierbij steeds van belang zijn. Kortom, tips waarmee je meteen aan de slag kan gaan.

De laatste bijeenkomst wordt begeleid door Armand van Velzen, die zelf 15 jaar bij de marine heeft gezeten en zijn team hier door diverse crisis situaties heeft geleid. Tijdens deze bijenkomst word je geïnspireerd vanuit de militaire metafoor. Armand neemt je mee op één van zijn missies. Vanuit de inspiratie geven we middels enkele uitdagingen experiential learning oefeningen lading aan het thema. Zo ervaar je wat er voor nodig is om succesvol te zijn. In de reflectie en evaluatie maken we de vertaling naar de praktijk, zodat het geleerde direct toepasbaar is in je eigen business.

 

Sophie Kuijper
Young Executive bij Boer & Croon
M: (06) 18 17 18 43
s.kuijper@boercroon.nl

Data leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling 2020

 

Leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling 2020

Leerlijn PO 2020.JPG

Moderator

foto Sophie Kuijper - kopie