Alex Crick

Young Executive bij Boer & Croon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie ben je en waar sta je voor?

Wat mij typeert is mijn resultaat- en mensgerichtheid. Ik hecht veel waarde aan een prettige sfeer en om vanuit een goede samenwerking tot resultaten te komen. Hierbij staan betrokkenheid en verbinding bij mij hoog in het vaandel. Verder krijg ik energie van reizen, sporten en bij mijn familie en vrienden zijn. Ik ben altijd op zoek naar avontuur en sta open om nieuwe dingen te leren.


Waarom kies je voor Programma Commissaris bij het Nive?

Momenteel volg ik een management programma bij mijn werkgever Boer & Croon. Het Nive Management Development Programma en de leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling sluit hier dan ook perfect bij aan. De rol van Programma Commissaris spreekt mij aan omdat ik graag mijn horizon wil verbreden. Nive biedt mij de mogelijkheid om in contact te komen met inspirerende sprekers en managers waar ik een hoop van kan leren. Daarnaast wil ik graag een bijdrage leveren om het Nive platform verder te versterken.


Wat ga je doen als Programma Commissaris?

Als Programma Commissaris van de leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling heb ik gekozen voor een programma waarin ieder afzonderlijk thema ingaat op herkenbare vraagstukken. Daarnaast hebben wij getracht om Persoonlijke Ontwikkeling vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Onderwerpen als spiritualiteit, energie en daadkracht zullen naar onze mening zorgen voor verrassende en waardevolle inzichten.


Wat wil je nog meer vertellen…..?

Ik kijk erg uit naar een boeiend jaar met interessante en uitdagende Nive bijeenkomsten waarbij we van en met elkaar een hoop gaan leren!Alex Crick, Nive Programma Commissaris Persoonlijke Ontwikkeling

Alexcrick19@gmail.com

 

Inloggen

Nive MD Programmaboekje 2017

VDH_Nive_sinds_1925.JPG

Klik op het Nive logo en bekijk de digitale versie van het Nive MD Programmaboekje 2017!