Damian Bouland

Finance Recruiter bij HighQWie ben je en waar sta je voor?

Ik zou mijzelf omschrijven als een enthousiaste en leergierige Young Professional die het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken. Ik leg de lat hoog voor mijzelf, wat ertoe leidt dat ik mijzelf op ieder moment scherp houd. Als Finance Recruiter bij HighQ help ik Finance Professionals aan een nieuwe stap binnen hun carrière. Ik handel doelgericht, oprecht en zet de mens centraal.


Waarom kies je voor Programma Commissaris bij het Nive?

Ik haal veel energie uit het organiseren van workshops en/of trainingen, waarbij ik gemotiveerde professionals help met het verwerven van nieuwe kennis. Om deze reden ben ik door mijn collega van HighQ, en bestuurslid van Financials For Financials (partner van Nive), aangedragen als Programma Commissaris. Met deze functie krijg ik de kans om kennisdeling te koppelen aan mijn eigen vakgebied. Daarnaast krijg ik de kans om mijn eigen kennis te verbreden en in contact te komen met (ervaren) Finance Professionals.


Wat ga je doen als Programma Commissaris?

Binnen de leerlijn Business, Finance & IT laat ik de onderwerpen terug komen die voor zowel (ervaren) Finance Managers, als voor Business Analisten en Data-Analisten interessant zijn. Door middel van casussen uit de praktijk te behandelen hoop ik deelnemers te laten inzien dat Finance & IT in de toekomst niet meer losse begrippen zijn binnen het bedrijfsleven. Daarnaast kunnen de deelnemers, doordat het casussen uit de praktijk betreffen, de opgedane kennis direct toepassen in het eigen werk.


Wat wil je nog meer vertellen…..?

Voor het aankomende jaar heb ik samen met Nive vier fantastische sprekers uitgenodigd, die ons tijdens de bijeenkomsten mee gaan nemen in de ontwikkelingen, valkuilen en hulpmiddelen in de wereld van Finance, Business & IT. Ik kijk uit naar de sessies en hoop veel nieuwe professionals te ontmoeten.


Damian Bouland, Nive Programma Commissaris Leerlijn Finance, Business & IT

dbouland@HighQ.nl

 

Leerlijn Finance, Business & IT 2020

Leerlijn FBI 2020.JPG