Falko de Wit

Young Executive bij Boer & Croon

 

 


Wie ben je en waar sta je voor?

Mijn naam is Falko de Wit en ik werk op dit moment als Young Executive voor Boer & Croon. Als Young Executive help ik bedrijven in uiteenlopende sectoren met hun uitdagingen en doe ik mijn uiterste best om binnen een korte periode zoveel mogelijk impact te maken. Ik handel doelgericht, ik ga voor verbetering, ik ben een doorzetter, en zet mensen centraal, in zowel mijn werk als mijn privé leven.


Waarom kies je voor Programma Commissaris bij het Nive?

Ik haal erg veel energie uit het geven van trainingen, doordat ik mensen help met het verwerven van nieuwe inzichten. Met de functie van Programma Commissaris geeft het Nive mij de kans om een stapje verder te gaan om meerdere trainingen te koppelen in een Management Development traject. Dat vind ik ontzettend gaaf en daarom ben ik Programma Commissaris bij het Nive!Wat ga je doen als Programma Commissaris?

In mijn rol als Programma Commissaris ben ik verantwoordelijk voor de leerlijn Marketing & Communicatie. De manier waarop wij als mens met elkaar in contact staan verandert snel door nieuwe communicatie mogelijkheden. ‘The digital age’ is aangebroken en dit heeft duidelijke gevolgen voor communicatie met elkaar, binnen bedrijven en naar onze (mogelijke) klanten. In 2019 gaan we ons verdiepen in de business case van marketing, influences & influencers, en hoe interne communicatie helpt bij verandering binnen organisaties. Alle drie de sessies zullen worden geleid door communicatie experts waarbij ze concrete toepassingen en nuttige theorieën delen met hands-on voorbeelden.


Wat wil je nog meer vertellen…..?

Ik heb er enorm veel zin in! We hebben fantastische sprekers die ons in 3 sessies gaan meenemen in de wereld van communicatie en marketing. Het zullen drie diverse en inspirerende middagen worden, dus zet ze alvast in je agenda!Falko de Wit, Nive Programma Commissaris Leerlijn Marketing & Communicatie

f.de.wit@boercroon.nl

 

Leerlijn Marketing & Communicatie