Joost Imthorn

Consultant bij Morgens

 

foto Joost Imthorn dec 2017 fullsizeoutput_74

 


Wie ben je en waar sta je voor?

Ik heb ruim drie jaar als management consultant bij Boer & Croon gewerkt en ik heb in september 2017 de overstap gemaakt naar Seastarters. Dit is een jonge organisatie (3 jaar oud) die zich focust op het realiseren van zoveel mogelijk maatschappelijke impact. Dit doen wij via (sociaal) ondernemerschap en advies & interim opdrachten op onderwerpen als arbeidsparticipatie, ouderenzorg en armoedebestrijding.

In de afgelopen jaren heb ik geleerd dat ik iemand ben die zich gemakkelijk beweegt in een veelheid aan omgevingen dankzij mijn combinatie van mens- en resultaatgerichtheid. Een open houding, teamgeest en echt verbinding maken met diegene met wie ik samenwerk zijn voor mij kenmerkende aspecten. Hiermee zorg ik doorgaans voor een goede sfeer in het team en krijg ik op constructieve wijze dingen voor elkaar. Het geeft mij heel veel energie om in samenwerking met anderen concrete doelstellingen te realiseren. Samen naar gedeeld succes!


Waarom kies je voor Programma Commissaris bij het Nive?

De rol van Programma Commissaris bij het Nive heeft meerdere interessante aspecten. De voornaamste reden voor mijn keuze is het feit dat ik nog veel wil leren over het management vak. Ook de combinatie met het ondernemerschap spreekt mij erg aan. Het platform en de rol bieden mij de mogelijkheid om in contact te komen met ondernemers, managers en andere professionals. Erg leuk en leerzaam tegelijk.


Wat ga je doen als Programma Commissaris?

Na vorig jaar verantwoordelijk te zijn voor de leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling, heb ik dit jaar het programma Management & Ondernemerschap voor mijn rekening genomen. Vanwege mijn overstap richting Seastarters waarin we ook veel aan ondernemerschap doen, was dit voor mij een logische overstap. Het is mijn insteek geweest sprekers te zoeken die zich raad weten met de nieuwste trends op dit gebied. Denk dus aan thema’s als duurzaam ondernemen, de kracht van platformstrategie en ondernemen met optimaal gebruik van social media.

Dus ben je ondernemer, of heb je hier interesse naar en wil je meer te weten komen over bovenstaande thema’s? Schrijf je dan vooral in en bezoek een van de workshops of masterclasses van de Nive leerlijn Management & Ondernemerschap in 2018. Niet te lang over nadenken, gewoon doen!Joost Imthorn, Nive Programma Commissaris Management & Ondernemerschap
joostimthorn@gmail.com

Inloggen

Nive MD Programmaboekje 2017

VDH_Nive_sinds_1925.JPG

Klik op het Nive logo en bekijk de digitale versie van het Nive MD Programmaboekje 2017!