Marnix Reijgersberg

PA CEO Benelux bij Smurfit Kappa


Wie ben je en waar sta je voor?

Ik sta voor resultaatgerichtheid met een sterke focus op het bovenliggende doel, zonder daarbij de mens uit het oog te verliezen. Ik krijg energie van mezelf verwonderen, erachter komen hoe iets echt werkt én van het bij elkaar krijgen van mensen waarbij geldt 1+1 = 3. Ik geloof in een winnaarsmentaliteit waar geen uitdaging te groot is maar ook waar lasten voor de baten uitlopen.


Waarom kies je voor Programma Commissaris bij het Nive?

Bij mijn vorige werkgever Boer & Croon volgde ik een intensief opleidingsprogramma van drie jaar, naast mijn uitdagende en inhoudelijk verschillende projecten. Binnen dit opleidingsprogramma volgde ik training op hard skills én soft skills. Ook werd ik 1-op-1 begeleid door een ervaren coach uit het bedrijfsleven. Om mezelf nog meer te ontwikkelen heb ik ervoor gekozen om Programma Commissaris van Nive te worden. Als Programma Commissaris wil ik geïnspireerd worden door interessante sprekers, mezelf ontwikkelen in het (dag-)voorzitterschap en in contact komen met de andere leden van Nive.Wat ga je doen als Programma Commissaris?

Als Programma Commissaris van de (nieuwe) Leerlijn HRM & Coaching leg ik de nadruk op coaching. Ik zie elke manager als een potentieel goede coach die ervoor kan zorgen dat de organisatie beter gaat functioneren. Hiervoor heb ik drie verschillende thema’s gekozen die voor elke manager interessante elementen bevatten.


Wat wil je nog meer vertellen…..?

Ik kijk uit naar inspiratie van sprekers én van deelnemers. Mocht je vooraf al vragen voor een spreker hebben dan kan je me altijd benaderen!Marnix Reijgersberg, Nive Programma Commissaris Leerlijn HRM & Coaching

Marnix.Reijgersberg@smurfitkappa.nl

 

 

Leerlijn HRM & Coaching