Mick Bouwman

Financieel Interim Manager bij HighQ

Wie ben je en waar sta je voor?

Ik zou mijzelf omschrijven als een enthousiaste, leergierige teamspeler die streeft naar het beste resultaat. Soms sla ik hier een beetje in door, want ook een eenvoudig bordspel moet worden gewonnen. Ik haal energie uit het leren van nieuwe dingen en houd van afwisselend werk. Ik ben ervan overtuigd dat door als team ‘problemen’ aan te pakken hier de beste resultaten uit naar voren komen. Het belangrijkste binnen de werkomgeving is een positieve sfeer met ruimte voor humor.


Waarom kies je voor Programma Commissaris bij het Nive?

Ik ben door mijn collega van HighQ B.V., en bestuurslid van Financials For Financials (partner van Nive), aangedragen vanwege mijn finance achtergrond en mijn enthousiasme. Ondanks dat ik het spannend vind, lijkt het mij ontzettend leuk en leerzaam om Programma Commissaris bij Nive te zijn. Ik krijg de mogelijkheid om met inspirerende sprekers in contact te komen en mijn netwerk op de diverse bijeenkomsten te verbreden. Daarnaast vind ik het leuk om over mijn vakgebied te praten en hier op verschillende gebieden nieuwe kennis op te doen.


Wat ga je doen als Programma Commissaris?

Over het algemeen hebben mensen bij het horen van ‘Finance’, ‘Business’ & ‘IT’ niet direct de associatie met een spannend vakgebied. Ik hoop met de door mij gekozen thema`s te laten zien dat dit alles behalve een saai vakgebied is. Door interessante casussen uit de praktijk te behandelen met zowel raakvlakken met Finance als IT hoop ik professionals van beide gebieden te enthousiasmeren. Daarnaast kun je, doordat het casussen uit de praktijk betreft, de opgedane kennis direct toepassen in het eigen werk.


Wat wil je nog meer vertellen…..?

Ik heb erg veel zin om naar de verhalen van de inspirerende sprekers te luisteren en hoop veel nieuwe mensen te ontmoeten!

Mick Bouwman, Nive Programma Commissaris Leerlijn Finance, Business & IT

mbouwman@HighQ.nl

 

Leerlijn Finance, Business & IT