Niels Peters

Young Executive bij Ifmec

Wie ben je en waar sta je voor?

Ik werk graag samen en vind het niet erg om de handen uit de mouwen te steken. Ik ben enthousiast en hoop het iedereen zo goed mogelijk naar zijn zin te maken. Om deze reden kan ik ook mijn passie voor FM kwijt bij opdrachten op facilitair- en evenementengebied. Ik neem hierbij graag mensen op sleeptouw en voel me snel betrokken. In het weekend maak ik muziek als DJ en ben dus eigenlijk dag en nacht onder de mensen!


Waarom kies je voor Programma Commissaris bij het Nive?

Binnen Ifmec ben ik aan het werk als Young Professional en kom daarbij bij veel bedrijven en organisaties over de vloer. Ik ben afgestudeerd bij FMN; de Nederlandse vakvereniging voor facility management en hoop door deze achtergrond goed te kunnen aanvoelen wat de opleidingsbehoeften zijn binnen deze leerlijn. Als Young Professional komen we veel in contact met interessante sprekers. Deze wil ik ook graag aan jullie introduceren in de bijeenkomsten. Zelf leer ik natuurlijk ook weer mensen kennen tijdens de leerlijn, waar ik wellicht in mijn carrière zelf ook weer van kan leren.


Wat ga je doen als Programma Commissaris?

Binnen de leerlijn Facility Management laat ik als Programma Commissaris onderwerpen aan bod komen die interessant zijn voor zowel de (ervaren) Facility Manager of directie, als mensen die in de breedste vorm van bedrijfsvoering actief zijn (HRM/ICT/Accountancy/etc.). Daarbij wil ik kenbaar maken wat de toegevoegde waarde van FM is en proberen de deelnemers te laten inzien dat samenwerking tussen HRM, ICT, Accountancy én FM in de aankomende jaren belangrijker dan ooit gaat worden.


Wat wil je nog meer vertellen…..?

Wat zou het leuk zijn als er een mooie opkomst zal zijn tijdens de drie bijeenkomsten en we allemaal veel leren over Facilitair Management in de breedste zin van het woord. Maar ook mooi is dat we elkaar beter gaan leren kennen en ons netwerk uitbreiden. Je weet nooit wat de toekomst brengt!Niels Peters, Nive Programma Commissaris Leerlijn Facility Management

niels.peters@ifmec.nl

 

Leerlijn Facility Management