Samuel Becht

Growth Marketing Manager bij VanMoofWie ben je en waar sta je voor?

Ik ben doelgericht en innovatief ingesteld. Het liefst zoek ik samen met anderen naar nieuwe werkwijzen en ideeën die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de status quo en helpen om vooropgezette doelen te overtreffen. Ik creëer graag nieuwe inzichten door open te staan om te leren en niet bang te zijn om te falen. Ik geloof dat men met daadkracht, optimisme en sensitiviteit erg veel kan bereiken.


Waarom kies je voor Programma Commissaris bij het Nive?

Ik ben opgeleid als strateeg en ben van nature een generalist. Dit betekent enerzijds dat ik als “kameleon” in veel verschillende rollen diverse problemen kan aanpakken. Anderzijds mis ik hierdoor een mate van diepgang die ik koester. De “waarom-vraag” ligt altijd op de loer en die heeft niet alleen betrekking op mijn omgeving, maar ook op mijzelf. Ik ben dikwijls bezig met reflecteren en mijzelf te verrijken met relevante kennis om het beste uit mijzelf te halen.

Een rol als Programma Commissaris bij het Nive is mij daarom op het lijf geschreven: ik krijg de kans om onderzoekend te kijken naar de omgeving waarin wij ons begeven en welke vragen daaruit voortkomen. De antwoorden hierop kunnen ons helpen verdieping te vinden in onszelf en dragen daarmee bij aan onze ontwikkeling als persoon.


Wat ga je doen als Programma Commissaris?

Voor het programma van 2019 in de leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling heb ik ervoor gekozen thema’s aan te snijden waarvan ik de relevantie in mijn directe omgeving heb waargenomen. Daaruit kwam onder andere naar voren dat er behoefte is aan drie zaken: geluk in het werk, effectief blijven in een digitaliserende omgeving en het bereiken van gestelde doelen. Daar heb ik mijn programma zo goed mogelijk op aangepast.


Wat wil je nog meer vertellen…..?

Wij hebben ontzettend inspirerende sprekers weten aan te trekken en ik zie uit naar een leerzaam 2019. Laten wij er samen interactieve en vooral gezellige sessies van maken!Samuel Becht, Nive Programma Commissaris Leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling

s.becht@protonmail.com

 

Leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling