Sophie Kuijper

Young Executive bij Boer & Croon

foto Sophie Kuijper


Wie ben je en waar sta je voor?

Momenteel ben ik werkzaam als Young Executive bij Boer & Croon Management waar ik strategische projecten binnen uiteenlopende organisaties en sectoren uitvoer. Mijn interesse gaat hierbij uit naar verander trajecten, waarbij de organisatie wil innoveren of een nieuwe koers wil gaan varen. Tijdens zo’n traject vind ik het belangrijk om continu resultaten te behalen, samen met de organisatie en haar medewerkers. Vooral het woord ‘samen’ is waar ik graag de nadruk op leg. Ik geloof er namelijk in dat de mens het hart is van de organisatie en dat door persoonlijke aandacht en het creëren van een teamgeest duurzame verandering behaald kan worden. Ik leg hierin graag de nadruk op iemand zijn sterke punten in plaats van te proberen de minder sterke punten beter te maken. Een leider die hier goed in is en zijn team naar het hoogst mogelijke niveau tilt is dan ook wat mij inspireert.


Waarom kies je voor Programma Commissaris bij het Nive?

Ik vind het heel mooi dat het Nive managers door heel Nederland de gelegenheid biedt om zichzelf verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak en draag daar dan ook graag mijn steentje aan bij. Naar mijn inziens is het namelijk erg belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, hoe jong of oud je ook bent. Nieuwe dingen leren en jezelf uit blijven dagen, om zo nog krachtiger te worden op je werk of in je privéleven en je daarmee te onderscheiden van de mensen om je heen.


Wat ga je doen als Programma Commissaris?

Jullie inspireren en uitdagen tot zelfevaluatie en -ontwikkeling. Dit doe ik door samen met jullie en de sprekers van dit jaar (2020) te kijken naar de veranderende werkomgeving en de uitdagingen die dit ons biedt, persoonlijke innovatie, het maken van impact en het creëren van een succesvol team.


Wat wil je nog meer vertellen…..?

Dat ik niet kan wachten tot de leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling van het jaar 2020 van start gaat!Sophie Kuijper, Nive Programma Commissaris Leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling
s.kuijper@boercroon.nl

 

Leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling 2020

Leerlijn PO 2020.JPG