Vincent Sterk

Secretaris bij Nive

 

Wie ben je en waar sta je voor?
Mijn naam is Vincent Sterk en ik ben voornamelijk achter de schermen werkzaam voor het Nive en het IM-Register. Ik sta voor tradities én vernieuwing, met respect voor het verleden maar het vizier op de toekomst. Ik kijk altijd naar de geschiedenis of achtergrond van zaken, maar heb geaccepteerd dat alles verandert en dat we ons allemaal in zekere mate moeten aanpassen.

Waarom kies je voor Programma Commissaris bij het Nive?
Zoals hierboven vermeld, ben ik al werkzaam voor het Nive. Het organiseren van de bijeenkomsten van het besloten Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid is onderdeel van mijn takenpakket. We kiezen ervoor om dit Kennisnetwerk voor iedereen toegankelijk te maken en zo ben ik Programma Commissaris geworden. Duurzame Inzetbaarheid is een fenomeen waar we allemaal mee te maken hebben, wat mij betreft is de tijd van het uitknijpen van personeel voor winstmaximalisatie voorbij en moeten we per direct op een slimme en duurzame manier met elkaar en met onze leefomgeving omgaan.

Wat ga je doen als Programma Commissaris?
De sprekers voor de bijeenkomsten zijn benaderd en de data zijn gepland. Nu wil ik ervoor zorgen dat de Nive bijeenkomsten goed worden bezocht. Na de bijeenkomsten zal ik een verslag doen van de bijeenkomst, dat kan via een quote, een verslag of een video.

Wat wil je nog meer vertellen…..?
Ik ben van mening dat de naamsbekendheid van het Nive naar een hoger niveau moet want; onbekend maakt onbemind. Daar is nog wel winst te behalen, zeker als de leden hun ervaringen gaan delen. Verder kijk ik uit om weer nieuwe mensen te ontmoeten en te leren kennen.

Vincent Sterk, Nive Programma Commissaris Duurzame Inzetbaarheid
Secretaris Nive, Managers Platform Nederland
v.sterk@nive.org

Inloggen

Nive MD Programmaboekje 2017

VDH_Nive_sinds_1925.JPG

Klik op het Nive logo en bekijk de digitale versie van het Nive MD Programmaboekje 2017!