MD Programma

Het Nive biedt je een zeer interessant Management Development Programma. Dit Management Development Programma bestaat jaarlijks uit 18 bijeenkomsten (Masterclasses en Workshops) die allen gratis toegankelijk zijn voor Nive leden. Het bestaat uit drie duidelijke leerlijnen: Persoonlijke Ontwikkeling, Management & Ondernemerschap en Interim Management. Elke leerlijn heeft een Programma Commissaris: Gabriella van der Veen / Joost Imthorn (Persoonlijke Ontwikkeling), Erica Linger-de Leeuw (Management & Ondernemerschap) en Esther Stehouwer (Interim Management).


Nive MD Programmaboekje 2017

Klik hier voor de digitale versie van het Nive MD Programmaboekje 2017. Wil je graag een fysiek exemplaar van het Programmaboekje ontvangen? Stuur dan een mail met het adres waarop je het boekje wilt ontvangen.

 

23
11
Den Haag

Verhoog je gunfactor - In 3 stappen naar zakelijk succes -

- Leerlijn Management & Ondernemerschap - Persoonlijke overtuigingskracht leer je niet uit een boek, een college of een YouTube filmpje. Je leert om je verhaal, elk verhaal, af te stemmen op de ontvan...
Lees meer
28
11
Vianen

Nieuw leiderschap leidt tot meer eigenaarschap op de werkvloer!

- Leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling - Hoe traditioneel management zich zelf in de staart bijt als het gaat om het nemen van meer verantwoordelijkheid bij medewerkers en wat je vandaag de dag in moet ...
Lees meer

Inloggen

Nive MD Programmaboekje 2017

VDH_Nive_sinds_1925.JPG

Klik op het Nive logo en bekijk de digitale versie van het Nive MD Programmaboekje 2017!

Nive App

Download de Nive App!
Je hebt dan snel een overzicht van de komende bijeenkomsten en je kunt je direct aanmelden. Voor Apple klik hier. Voor Android klik hier.