Contact

Contactgegevens

Nive Vereniging
Wolga 5
2491 BK  DEN HAAG

Telefoon: 070 - 711 87 29
Email: info@nive.org
Website: www.nive.org

K.v.K. Haaglanden
V 40 408 429
Bank: Van Lanschot Bankiers
nr. 22.59.85.837

Route per auto

Vanuit richting Utrecht

Vanaf de A12 neemt u afslag Nootdorp en volgt borden: ADO Stadion. U rijdt rechtdoor (over de Donau) en neemt na het ADO stadion, de eerste afslag links (Wolga). U gaat naar rechts en aan uw linkerhand verschijnt het parkeerterrein van de Wolga 5.

Vanuit Amsterdam

Vanaf de A4 neemt u afslag 8 Leidschendam, u gaat de N14 op, gaat over de A4 en gaat de eerste afslag naar rechts (volg borden Forepark). U rijdt (over de Donau) onder de spoortunnel en gaat rechtdoor tot onder de fietsbrug. Na de brug gaat u naar rechts (Wolga), vervolgens links en aan uw linkerhand verschijnt het parkeerterrein van de Wolga 5.

Vanuit Den Haag/Delft/Rotterdam

Vanaf de A13/A12/A20/A4 rijdt u richting knooppunt Prins Clausplein. Kort na het Prins Clausplein neemt u afrit 8 richting Zoetermeer/Utrecht. De weg volgen en u neemt afslag Nootdorp. Aan het einde van deze afrit slaat u links af bij de stoplichten. U komt bij een rotonde en u volgt Leidscheveen/Stadion. U rijdt rechtdoor en neemt de eerste afslag links voorbij het stadion, u bevindt zich nu op de Wolga. U volgt de weg naar rechts en aan uw rechterhand verschijnt de Wolga 5.

Informatieaanvraag

Nive is het platform voor het ontwikkelen van jouw persoonlijke kwaliteiten en functioneert als een uitwisselingscentrum van kennis, ervaringen en best practices. Om dit te realiseren voert het Nive een uitgebreid ledenprogramma met diverse activiteiten, waaronder Masterclasses, Workshops met derden en diverse netwerkevenementen.

Ook brengt het Nive jaarlijks verschillende publicaties uit, waaronder een digitale nieuwsbrief.

Wil je op hoogte blijven van de Nive activiteiten?
Klik dan hier.

 

 

Google Maps

Route per Openbaar Vervoer

Vanaf Den Haag Centraal of Laan van NOI

Neem de Metro richting Rotterdam of Randstadrail (3 of 4) richting Zoetermeer.
U stapt uit bij halte “Forepark”. U loopt het perron af via de trap, gaat naar rechts in de tunnel.
Als u de tunnel uit loopt heeft u rechts van u de autodealer Romijn (Jaguar).
U loopt rechtdoor richting het ADO Stadion. Nadat u onder de fietsbrug bent gelopen gaat u naar rechts (straatnaam Wolga) en aan het eind van deze korte straat links. U loopt 1 minuut door en halverwege deze straat verschijnt aan uw linkerhand de Wolga 5.

Vanaf Gouda of Den Haag Centraal

Station Den Haag Ypenburg.
U loopt het perron af en gaat in de tunnel naar rechts, als u de tunnel uit loopt komt u vanzelf bij een kruispunt en daar gaat u naar links (straatnaam Donau) en loopt u richting het ADO Stadion. U loopt voorbij het stadion en gaat de eerste mogelijkheid naar links (straatnaam Wolga) en aan het eind van deze korte straat rechts. U loopt 1 minuut door en aan uw rechterhand verschijnt de Wolga 5.

Inloggen

Twitter