Over Nive

Het Nive is het managersplatform van Nederland. In 1925 opgericht en daarmee de oudste managersvereniging van ons land. Nog steeds actief en springlevend. Via onze leden bereiken we ruim 30.000 managers. Bij de grote bedrijven, maar ook in het MKB. De vereniging wordt breed gedragen.

Nive MD Programma

Het Nive biedt je jaarlijks een zeer interessant Management Development Programma. Het Management Development Programma 2020 bestaat uit 12 bijeenkomsten (Masterclasses en Workshops). Deze staan open voor leden en niet-leden, waarbij leden wel de nodige voordelen hebben. Nive werkt samen met andere verenigingen, branche- en beroepsorganisaties waarbij we de bijeenkomsten (tegen betaling) ook openstellen voor hun leden. Op deze wijze worden de bijeenkomsten verrijkt met deelnemers met andere achtergronden waardoor het netwerken en het onderling kennis uitwisselen weer van andere invalshoeken wordt voorzien.

Nive Leerlijnen 2020
De Nive leerlijnen en Programma Commissarissen 2020 zijn:

Wanneer je klikt op de blokken aan de zijkant van deze pagina, vind je een uitgebreide toelichting op deze betreffende leerlijnen.

Kennisnetwerken

Het Nive heeft ook Kennisnetwerken: besloten netwerkgroepen van maximaal 20 leden die regelmatig bij elkaar komen. Deze Kennisnetwerken zijn gegroepeerd rond een thema en in een aantal gevallen regionaal georganiseerd.

Inloggen

Leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling 2020

Leerlijn PO 2020.JPG

Leerlijn Finance, Business & IT 2020

Leerlijn FBI 2020.JPG

Leerlijn Goed Bestuur 2020

Leerlijn GB 2020.JPG