Over Nive

Het Nive is het managersplatform van Nederland. In 1925 opgericht en daarmee de oudste managersvereniging van ons land. Nog steeds actief en springlevend. Via onze leden bereiken we ruim 30.000 managers. Bij de grote bedrijven, maar ook in het MKB. De vereniging wordt breed gedragen.

Nive MD Programma

Het Nive biedt je jaarlijks een zeer interessant Management Development Programma. Het Management Development Programma 2019 bestaat uit 18 bijeenkomsten (Masterclasses en Workshops). Deze staan open voor leden en niet-leden, waarbij leden wel de nodige voordelen hebben. Nive werkt samen met andere verenigingen, branche- en beroepsorganisaties waarbij we de bijeenkomsten (tegen betaling) ook openstellen voor hun leden. Op deze wijze worden de bijeenkomsten verrijkt met deelnemers met andere achtergronden waardoor het netwerken en het onderling kennis uitwisselen weer van andere invalshoeken wordt voorzien.

Nive Leerlijnen 2019
Het aantal leerlijnen is met 50% uitgebreid ten opzichte van 2018. Thema’s waarvan wij denken dat ze leven onder de leden van Nive. Los van accentverschillen binnen bestaande leerlijnen zijn leerlijnen op het gebied van Facility Management, Finance, Business & IT en Goed Bestuur (corporate governance) splinternieuw. De Nive leerlijnen en Programma Commissarissen 2019 zijn:

 


Ervaar het Nive en meld je aan voor een van de Nive Activiteiten!

 

Kennisnetwerken

Het Nive heeft ook Kennisnetwerken: besloten netwerkgroepen van maximaal 20 leden die regelmatig bij elkaar komen. Deze Kennisnetwerken zijn gegroepeerd rond een thema en in een aantal gevallen regionaal georganiseerd.

Inloggen