Over Nive

Het Nive is het managersplatform van Nederland. In 1925 opgericht en daarmee de oudste managersvereniging van ons land. Nog steeds actief en springlevend. Via onze leden bereiken we ruim 30.000 managers. Bij de grote bedrijven, maar ook in het MKB. De vereniging wordt breed gedragen.

Development Programma

Het Nive Managers Development Programma bestaat uit 18 bijeenkomsten op jaarbasis. Deze staan open voor leden en niet-leden, waarbij leden wel de nodige voordelen hebben. Zie hiervoor de pagina Activiteiten.

Kennisnetwerken

Het Nive heeft ook Kennisnetwerken: besloten netwerkgroepen van maximaal 20 leden die regelmatig bij elkaar komen. Deze Kennisnetwerken zijn gegroepeerd rond een thema en in een aantal gevallen regionaal georganiseerd.

Ervaar het Nive en meldt u aan voor een van de Nive Activiteiten!

Inloggen

Lid aan het woord: Anna Kok

Anna Kok

Lidmaatschap versterkt leiderschap
Als interim manager ben je op jezelf aangewezen, terwijl je je bevindt in een vaak zeer dynamische omgeving. Het is dan prettig om terug te kunnen vallen op mensen die ook het vak van interim manager uitoefenen. Kritisch naar jezelf kijken met behulp van vakgenoten is onontbeerlijk om toegevoegde waarde te kunnen blijven leveren in organisaties.

Ik ben lid van het Sociëteit Quintessence, het kennisnetwerk van interim managers. Dit kennisnetwerk is een onderdeel van het Nive. Als manager ben je bezig met het uitzetten van een koers, het aangeven van kaders en het in hun kracht zetten van mensen. Via het Management Development programma van het Nive kan ik mezelf ontwikkelen, scherp houden en blijvend professionaliseren. De onderwerpen zijn zeer divers maar altijd leerzaam.

Mijn focus ligt bij de zorg voor kwetsbare mensen. Ik heb een diep respect voor de mensen die werkzaam zijn in de zorgsector. Als interim manager wil ik graag mijn jarenlang opgedane kennis en ervaringen inzetten om organisaties gezond(er) te maken, zodat mensen, teams en afdelingen het beste uit zichzelf kunnen halen.

Anna Kok
Anna Kok, Interim-management & Advies
info@annakok.nl