Over Nive

Het Nive is het managersplatform van Nederland. In 1925 opgericht en daarmee de oudste managersvereniging van ons land. Nog steeds actief en springlevend. Via onze leden bereiken we ruim 30.000 managers. Bij de grote bedrijven, maar ook in het MKB. De vereniging wordt breed gedragen.

Development Programma

Het Nive Managers Development Programma bestaat uit 18 bijeenkomsten op jaarbasis. Deze staan open voor leden en niet-leden, waarbij leden wel de nodige voordelen hebben. Zie hiervoor de pagina Activiteiten.

Kennisnetwerken

Het Nive heeft ook Kennisnetwerken: besloten netwerkgroepen van maximaal 20 leden die regelmatig bij elkaar komen. Deze Kennisnetwerken zijn gegroepeerd rond een thema en in een aantal gevallen regionaal georganiseerd.

Ervaar het Nive en meldt u aan voor een van de Nive Activiteiten!

Inloggen

Lid aan het woord: Elsedien de Groot – Flamingo Management B.V.

Elsedien de Groot 2

Ik ben een regelmatige bezoeker van de Nive-bijeenkomsten. Waarom doe ik dat al jarenlang met veel plezier? Omdat je als manager altijd moet uitkijken dat je te veel in jezelf gaat geloven. Het is goed je te blijven spiegelen aan anderen. Bovendien: de tijden veranderen en ook de medewerkers, teamgenoten. Oók een reden om niet stil te blijven staan. Bij Nive weet je ook nooit helemaal wat je te verwachten hebt. Vaak word je uit je comfort zone gehaald. Ik vergeet nooit de bijeenkomst waarop we ineens de tango gingen dansen…

Ik heb altijd veel uit het lidmaatschap gehaald. Zowel in de periode waarin ik actief de leiding had over mijn eigen onderneming, als in de fase waarin ik nu zit: ontdekken hoe ik als oude rot met mijn bedrijf Flamingo Management inzetbaar kan zijn als crisis manager, interim manager en mogelijk als coach voor andere ondernemers, managers.

Want alleen op de golfbaan vertoeven – daar ben ik nog niet aan toe.