Workshop De Fluitende Leider
Leiderschap van voetbalveld tot werkvloer

Woensdag 23 juni 2021

Workshop - Leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling

Programma

15:00 - 15:30 uur Ontvangst
15:30 - 15:35 uur Opening
15:35 - 18:00 uur Workshop
18:00 - 19:00 uur Netwerkborrel

Locatie

Miele Experience Center
De Limiet 2
4131 NR VIANEN
Nederland

De Fluitende Leider - Leiderschap van voetbalveld tot werkvloer
Op een verrassende manier kijken naar alle facetten van leidinggeven en ideeën opdoen die meteen toepasbaar zijn in je eigen praktijk!

Tijdens deze workshop laat Erik Kaptein je anders kijken naar jezelf, jouw vak en de mensen waaraan je leiding geeft. Dat doet hij vanuit de overeenkomsten tussen het vak van leidinggevende en de rol van een topscheidsrechter van de KNVB.

Aan de orde komen o.a. beslissingen nemen, het maken en handhaven van duidelijke spelregels in jouw team, vergroten van spelinzicht en organisatiesensitiviteit, beter waarnemen en communiceren, omgaan met weerstand en kritiek en werken aan je eigen mentale kracht.

Wat levert deze workshop mij op?
Je krijgt nieuwe inzichten (voor zowel startende als ervaren leidinggevenden) om je rol als Fluitende Leider te verbeteren. Ook als je niet van voetbal houdt!

Erik Kaptein
Erik Kaptein heeft na zijn studies A&O-psychologie en changemanagement bij het SIOO gewerkt in hr-managementfuncties bij verschillende organisaties. In 2007 heeft hij het bureau Gewoon-HR opgericht en sindsdien begeleidt hij bedrijven, overheidsorganisaties en individuen op het gebied van verandering en ontwikkeling. Hij is actief als coach, trainer en adviseur op het gebied van onder andere duurzame inzetbaarheid, leiderschap en mentale veerkracht.

Boeklancering De Fluitende Leider bij de KNVB

TerugAanmelden