Masterclass Process Mining
Wat vertelt jouw data over je processen?

Woensdag 2 november 2022

Masterclass - Leerlijn Finance & Control

Programma

15:00 - 15:30 uur Ontvangst
15:30 - 15:35 uur Opening
15:35 - 18:00 uur Masterclass
18:00 - 19:00 uur Netwerkborrel

Locatie

Miele Experience Center
De Limiet 2
4131 NR VIANEN

Process Mining - Wat vertelt jouw data over je processen?

Kan je precies de knelpunten in je proces aanwijzen? Weet je welke activiteiten in het onderliggende proces ervoor zorgen dat je KPI’s de norm niet halen? Weet je exact wat je kunt doen om de procesprestaties te verbeteren?

Als op één van bovenstaande vragen het antwoord ‘nee’ is, dan is deze bijeenkomst mogelijk iets voor jou. Maar ook als je een brede interesse hebt in moderne, data gedreven technieken of je wilt oriënteren op de mogelijkheden met Process Mining, is het waard om je voor deze bijeenkomst aan te melden!

In het eerste deel van deze sessie maak je kennis met Process Mining - Wat is het precies, wat is ervoor nodig om dit uit te kunnen voeren en welke toepassingen kent het. Vervolgens zal live een demonstratie worden gegeven van een Process Mining-case, om hier gevoel bij te geven. Afsluitend zullen we bespreken welke concrete kansen je zelf ziet en zal een actieplan worden gedeeld om hiermee aan de slag te gaan.

Wat biedt deze bijeenkomst mij?
Je maakt kennis met de mogelijkheden van Process Mining-technieken. Je krijgt te zien wat de kracht is van Process Mining, waarvoor je het kunt gebruiken en hoe de werkwijze eruit ziet. Daarbij is het doel om de ‘ver van mijn bed show’-factor te verkleinen en je aan het denken te zetten over kansen binnen je eigen organisatie. Met behulp van een actieplan kunnen de doelstellingen worden omgezet in procesverbeteringen.


Stefan van der Pligt
Sinds 2018 in dienst bij HighQ. Initieel in dienst getreden als een interim financial en enkele opdrachten vervuld bij verschillende organisaties. Daarnaast altijd affiniteit gehad met verschillende vormen van digitalisering en automatisering. In 2019 is dit concreet in praktijk gebracht met behulp van de opleiding tot ‘Big data analyst’. Naast het werk als financial heb ik via HighQ stappen gemaakt op verschillende gebieden, waaronder het opbouwen van (KPI-)dashboards en het uitvoeren van Process Mining-onderzoek.

Bekijk CV van Stefan van der Pligt.

TerugAanmelden