Workshop Sustainable Finance

Woensdag 30 maart 2022

Workshop - Leerlijn Finance & Control

Programma

15:00 - 15:30 uur Ontvangst
15:30 - 15:35 uur Opening
15:35 - 18:00 uur Workshop
18:00 - 19:00 uur Netwerkborrel

Locatie

Miele Experience Center
De Limiet 2
4131 NR VIANEN

Een bedrijf dat zich richt op een duurzame toekomst wordt steeds belangrijker voor investeerders en aandeelhouders. In deze workshop ga je aan de slag met duurzame business modellen in de praktijk.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden ga je aan de slag met een bedrijf dat wil verduurzamen. We bekijken deze reis door de bril van de financieel professional. Met praktische voorbeelden verkennen we de veranderende rol en ervaren de deelnemers welke andere competenties nodig zijn.

Diane Zandee
De financieel professionals bewegen om de verandering naar een duurzamere wereld te faciliteren, dat is de missie van Diane Zandee. Zij is in 2018 een promotieonderzoek gestart aan Nyenrode om de besluitvormingsprocessen van bedrijven die de transitie naar een circulair business model willen vormgeven. Als bedrijfskundige duurzame registercontroller verbindt zij financiële waarden aan duurzame waarden in zowel rapportages als veranderingsprojecten en heeft ervaring opgedaan bij onder andere Eneco, NS en Schiphol, maar ook bij een FinTech startup en social entrepreneurs. Brede ervaring in vooral financiële rollen, maar altijd met een vernieuwende, strategische en mensgerichte blik op de wereld.

TerugAanmelden