Masterclass ‘Wat er werkelijk toe doet’
Inspiratie voor leiders

Dinsdag 21 juni 2022

Masterclass - Leerlijn Goed Bestuur

Programma

15:00 - 15:30 uur Ontvangst
15:30 - 15:35 uur Opening
15:35 - 18:00 uur Masterclass
18:00 - 19:00 uur Netwerkborrel

Locatie

Miele Experience Center
De Limiet 2
4131 NR VIANEN

René Weijers is gefascineerd door het ongrijpbare thema leiderschap. Het lijkt zo eenvoudig om ‘leider’ te zijn. De alledaagse praktijk is anders en in zijn boek ‘Wat er werkelijk toe doet’ laat hij zien dat leiderschap ontwikkeld kan worden door open te staan voor thema’s die ons leven kleur en zin geven. Hij geeft in acht beschouwingen inzichten die er werkelijk toe doen voor leiders. Vanuit het perspectief van Taal, Filosofie, Wetenschap, Leiderschap, Geschiedenis, Verandering, Tijd en Leven komt de essentie van leiderschap op een originele manier in het vizier. Hij haalt aansprekende passages en citaten aan uit de literatuur en de krant en maakt een verbinding met zijn ervaring in de adviespraktijk. De wereld van het theater, (klein)kunst en muziek blijkt een artistieke bron voor de wereld van leiderschap en bestuur.

Zijn boek is een aanrader voor leiders die in tijden van crisis en transformatie voor grote opgaven staan en de waarde van inspiratie in hun persoonlijk leiderschap koesteren en willen verdiepen. Na afloop van deze Masterclass ontvang je een exemplaar van zijn boek ‘Wat er werkelijk toe doet’.

Wat kun je verwachten?
Inspirerende en duurzame inzichten voor leiders die voor uitdagende en complexe transformaties staan…

Een verhelderende blik op het vereiste repertoire van leiders bij verandering…

Overzicht, inzicht én rust…


Dr. Ing. René Weijers

René Weijers (1954) is zelfstandig bestuursadviseur. Hij adviseert en begeleidt besturen, directies en toezichthouders in het bedrijfsleven, de overheid, de zorg en het onderwijs. Daarnaast is hij inleider In Masterprogramma’s op het gebied van goed bestuur en leiderschap. René promoveerde in 2011 op zijn proefschrift Dienen en Deugen, kracht & kwetsbaarheid van topbestuurders.

TerugAanmelden