Workshop Inspirerend evalueren
Voor meer positieve betrokkenheid bij het werk en elkaar

Dinsdag 15 november 2022

Workshop - Leerlijn Inspiratie

Programma

15:00 - 15:30 uur Ontvangst
15:30 - 15:35 uur Opening
15:35 - 18:00 uur Workshop
18:00 - 19:00 uur Netwerkborrel

Locatie

Miele Experience Center
De Limiet 2
4131 NR VIANEN

Evalueren is een cruciaal onderdeel van het werk. In project- en lijnmanagement. De uitkomsten van de evaluatie kunnen ontzettend veel opleveren voor de ontwikkeling van het team, de afdeling en/of de organisatie.

In deze workshop ervaar je een verbindende manier van evalueren. Je leert de stappen die je nodig hebt om te ontdekken wat goed heeft gewerkt. En niet alleen in theorie: je past het direct in de workshop toe, samen met de andere deelnemers. Door het te ervaren en de stappen mee naar huis te nemen, kun je het na deze workshop in je eigen organisatie toepassen.

Wat gaan we doen?
Na een korte introductie gaan we aan de slag. Iedereen komt aan de beurt met het uitwisselen van persoonlijke trotsverhalen over het werk. Uit al die verhalen filteren we de allerbelangrijkste elementen uit ieders werk: daar doen jullie het voor. 

Wat levert het op?
Een inspirerende methode om de evaluatie op een innovatieve manier aan te pakken. Je ervaart hoe makkelijk en waardevol het is om met een evaluatie te ontdekken wat het hart van je organisatie is. 

Sandra de Haan
Toen ik de Vertelschool Rotterdam begon, dacht ik dat ik mensen ging helpen hun verhaal te vertellen. Ik kwam er al snel achter dat ik daarvóór nog iets moest doen.

Je verhaal ontdekken. Waarom jij de wekker zet om naar je werk te gaan. Wat jij belangrijk vindt om bij te dragen. Ik merkte dat mensen hun verhaal nog niet vertelden, omdat ze deze grote vragen nog niet hadden beantwoord.

Daarom bestaat de methode van de Vertelschool Rotterdam uit drie pijlers:

  • Het verhaal ontdekken;
  • Het inspirerend en meeslepend vertellen door middel van de technieken van storytelling;
  • Het expliciet benoemen van het doel van je verhaal, waardoor het niet bij inspireren blijft, maar je publiek ermee gaat doen wat jíj wilt.


NATIONAAL én INTERNATIONAAL
Inmiddels werk ik met een team van senior trainers voor nationale en internationale (tevens interculturele) groepen. Je kan mij bellen voor een openhartige kennismaking en een vrijblijvende intake. Ik zorg voor de juiste match met een programma op maat, gegeven door de trainers die bij je passen.
Telefoon: +31 (0)6 40 22 80 82
Mail: info@vertelschoolrotterdam.nl 

TerugAanmelden