Workshop Lead by example
Develop the team & achieve success

Donderdag 7 oktober 2021

Workshop - Leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling


Deze bijeenkomst stond gepland op donderdag 26 november 2020, maar is verplaatst naar donderdag 7 oktober 2021.

Programma

15:00 - 15:30 uur Ontvangst
15:30 - 15:35 uur Opening
15:35 - 18:00 uur Workshop
18:00 - 19:00 uur Netwerkborrel

Locatie

Miele Experience Center
De Limiet 2
4131 NR VIANEN
Nederland

Lead by example - Develop the team & achieve success
Hoe creëer ik een team waar leiderschap en onvoorwaardelijk wederzijds vertrouwen bepalend zijn, en met de juiste mindset, eigenaarschap en commitment operaties succesvol worden afgerond?

Tijdens deze bijeenkomst word je geïnspireerd vanuit de militaire metafoor. Armand neemt je mee op één van zijn missies. Vanuit de inspiratie geven we middels enkele uitdagingen experiential learning oefeningen lading aan het thema. Zo ervaar je wat er voor nodig is om succesvol te zijn. In de reflectie en evaluatie maken we de vertaling naar de praktijk, zodat het geleerde direct toepasbaar is in je eigen business.

Wat biedt deze bijeenkomst mij?

  1. Inspiratie;
  2. Bewustwording op concrete gedragingen die resultaat verhogend werken;
  3. Wat kan ik doen in mijn eigen business om meer resultaat te behalen?

Armand van Velzen
Armand van Velzen is resultaatgericht met oog voor de mens. In alle projecten die hij heeft begeleid heeft hij ervaren dat de sleutel tot succes zit in de combinatie van het juiste gedrag en mindset met het gefocust en gestructureerd werken aan een concrete doelstelling. Armand heeft een achtergrond als officier bij het Korps Mariniers.

Armand studeerde Economie aan de Hogeschool Brabant en rondde zijn studie Internationale Veiligheid en Buitenlandse Betrekkingen af aan de Nederlandse Defensie Academie.

TerugAanmelden