Workshop Modern leiderschap - Dienend leiderschap
Hoe zet je mensen in hun kracht?

Donderdag 23 september 2021

Workshop - Leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling


Miele ondergaat een verbouwing waardoor we tijdelijk uitwijken naar Hotel Van der Valk in Vianen.

Programma

15:00 - 15:30 uur Ontvangst
15:30 - 15:35 uur Opening
15:35 - 18:00 uur Workshop
18:00 - 19:00 uur Netwerkborrel

Locatie

Van der Valk Hotel Vianen
Prins Bernhardstraat 75
4132 XE VIANEN
Nederland

Modern leiderschap - Dienend leiderschap
Hoe zet je mensen in hun kracht?

Medewerkers verdienen leiders die weten wat ze willen en alles op alles zetten om er voor hen te zijn. In deze workshop leer je hoe je effectief kunt leiding geven. Met de belofte: vandaag leren, morgen mee aan de slag!

Wat is dienend leiderschap? En kunnen we hier allemaal in groeien? Bedrijven en organisaties die investeren in dienend leiderschap plukken hier altijd de vruchten van. We nemen een kijkje in ons hart: waarom willen we überhaupt leidinggevende zijn?

Naast een verdieping in dienend leiderschap, krijg je tools om jouw persoonlijke visie op leiderschap te ontwikkelen. We duiken in je rolmodellen, je levensvisie en je waarden.

We sluiten af met een model waarmee je dienend leiderschap direct handen en voeten kunt geven. Een model dat de afgelopen vijftig jaar wereldwijd zijn kracht heeft bewezen.

Deze workshop levert je het volgende op:

  • Een kijkje in de spiegel: wat zijn je drijfveren?
  • Een stappenplan je visie op leiderschap te ontwikkelen.
  • Een tool om direct in de praktijk te kunnen brengen.

Leiderschap kan weer leuk en effectief worden!

Henk Jan Kamsteeg
Henk Jan Kamsteeg heeft een journalistieke achtergrond, schreef voor het blad Leadership, interviewde goeroes als Stephen Covey, Ken Blanchard en Ben Tiggelaar. Hij schreef diverse boeken, zoals ‘Dienend Leiderschap’, ‘De kracht van het compliment’ en ‘Spreken met Passie; de kracht van storytelling. Naast trainer en spreker werkt hij parttime als Company coach. Daarnaast is hij vrijwilliger bij International Justice Mission (IJM), werelds grootste organisatie in de strijd tegen slavernij. Henk Jan werkte meer dan zeven jaar bij deze organisatie als manager Storytelling.

Klik hier voor het verhaal van Henk Jan Kamsteeg.

TerugAanmelden