Masterclass Een Soepel Afsluitingsproces tijdens (en na) de Slimme Lockdown

Woensdag 15 september 2021

Masterclass - Leerlijn Finance & Control


Deze bijeenkomst stond gepland op woensdag 19 mei 2021, maar vanwege de coronamaatregelen is deze bijeenkomst verplaatst naar woensdag 15 september 2021. Miele ondergaat een verbouwing waardoor we tijdelijk uitwijken naar Hotel Van der Valk in Vianen.

Programma

15:00 - 15:30 uur Ontvangst
15:30 - 15:35 uur Opening
15:35 - 18:00 uur Masterclass
18:00 - 19:00 uur Netwerkborrel

Locatie

Van der Valk Hotel Vianen
Prins Bernhardstraat 75
4132 XE VIANEN
Nederland

Een Soepel Afsluitingsproces tijdens (en na) de Slimme Lockdown

Laten we eerlijk zijn. Checklistjes in Excel zijn niet meer van deze tijd. En al helemaal niet van de tijd waarin financials thuis op afstand aan het werken zijn. Een soepel afsluitingsproces tijdens de slimme lockdown (en ook daarna) is het lonkende perspectief voor iedereen die begrijpt dat de oplossing in een eenvoudig te implementeren en wendbare online toepassing is te vinden.

Stel je voor:

  • Duidelijke verantwoordelijkheden en planning door een uitgekiend workflowproces;
  • Online en Realtime inzicht in de stand van zaken qua maandafsluiting;
  • Digitale, professioneel ingerichte balansdossiers. Nooit meer zoeken naar dat ene document;
  • Jouw accountant kan alle specificaties komen ophalen uit jouw online balansdossier. Ook op afstand natuurlijk;

Kortom: volledige regie hebben en houden tijdens jouw maandafsluiting en jaarrekeningvoorbereiding.

Karlo Mans zal tijdens deze Masterclass zijn verwondering met je delen en een demonstratie geven van de mogelijkheden van de EQili afsluitingsoplossing.

Wat levert deze Masterclass je op?
Na deze Masterclass zul je nooit meer met dezelfde vanzelfsprekendheid jouw Checklist in Excel gaan gebruiken. Om met Cruyff te spreken: je ziet het pas als je het doorhebt. Hopelijk zet deze inspiratie jou aan om een professionaliseringsslag in jouw afsluitingsproces aan te brengen.

Karlo Mans
Karlo Mans heeft de eerste 10 jaar van zijn carrière bij PwC gewerkt als openbaar accountant. Daarna werd hij zelfstandig professional in het brede vakgebied van organisatieverandering, teamontwikkeling en persoonlijke coaching. In 2015 heeft hij de EQili afsluitingsoplossing op de markt gebracht, ontstaan vanuit zijn verwondering dat de meeste bedrijven en instellingen hun maandafsluiting en jaarrekeningvoorbereiding nog steeds organiseren met behulp van het befaamde “Checklistje in Excel”.

Klik hier voor het filmpje ‘Onze Verwondering’.

TerugAanmelden