Lid aan het woord: Dick Mik

AL VAAK POSITIEF VERRAST DOOR HET NIVE!
Door mijn vak weet ik dat een verrassing op z’n tijd essentieel is om een perfecte klantrelatie te bouwen en te onderhouden. Ik ben gespecialiseerd in ‘Klantloyaliteit’ en daarbij gaat het in de kern om 3 onderwerpen: Vertrouwen, Aandacht en Verrassen. Graag sta ik bij het laatste onderwerp even stil in relatie tot het Nive. Ook omdat ‘Verrassen’ door de meeste mensen als de grootste uitdaging wordt gezien.

Gedurende mijn lidmaatschap (al meer dan 10 jaar) heeft het Nive mij meerdere keren positief verrast. Vooral met de sprekers die door de Programma Commissarissen van de verschillende Nive leerlijnen worden bepaald voor een bijeenkomst. Er zijn regelmatig (zeer) bekende sprekers die in een relatief klein gezelschap kennis delen en nieuwe inzichten verschaffen. En er is altijd tijd voor vragen en toelichting. Bijzonder vind ik dat. De inspirerende omgeving van het Miele Experience Center draagt nog eens extra bij. Knap hoor!

En het lijkt erop alsof de kwaliteit van de sprekers alleen maar toeneemt. Ik blijf graag lid en een aantal keer per jaar genieten van de inspirerende workshops van het Nive.

Dick Mik,
Dick Mik B.V.
dickmik@zeelandnet.nl