Business Partners

Het Nive kent een aantal Business Partners waar het intensief mee samenwerkt. Deze Business Partners leveren ieder met hun eigen expertise een bijdrage aan het Nive en de Nive-leden. Die bijdrage kan variëren van het geven van korting bij trainingen en cursussen of op boeken en tijdschriften, het gezamenlijk doen van onderzoek, of samenwerking met het Nive op het gebied van het aanbieden van stage- of onderzoeksplaatsen.

Businezz

Het kennisaanbod voor professionals is gigantisch. Ziemaar eens snel te vinden wat je nodig hebt. Businezz helpt jou, samen met de beste auteurs, aan de kennis die jou verder gaat helpen. Speciaal voor Nive leden is er nu de Nive Boekenclub met mooie aanbiedingen, exclusief voor Nive leden.

Financials for Financials (FFF)

Financials for Financials is een actieve vereniging van en voor professionals. Heel toegankelijk. Zonder al te veel verplichtingen. Maar met uitgebreide mogelijkheden om kennis te halen en kennis te delen. Om je vakinhoudelijk te verdiepen. Op de hoogte te blijven van de laatste relevante ontwikkelingen. En je netwerk te versterken.

Hogeschool Inholland

Nive en Inholland werken samen aan het dichterbij elkaar brengen van onderwijs en bedrijfsleven, daar waar het gaat om stages, afstudeeropdrachten, gastcolleges en bedrijfsbezoeken. Op deze pagina leest u meer over deze samenwerking. Ook kunt u via het formulier op deze pagina contact opnemen met Inholland.

Management Scope

Hét magazine voor de top van zakelijk Nederland, dat maandelijks verschijnt. Nive leden hebben, afhankelijk van hun lidmaatschap, recht op minstens 1 gratis abonnement. Management Scope wordt uitgegeven door Scope Business Media.

Mediawerf

Mediawerf Uitgevers is een onafhankelijke multimediale uitgeverij voor vakpublicaties. Wij zijn gevestigd in het centrum van Amsterdam. Wij richten ons op boeken, tijdschriften, nieuwsbrieven, websites en bijeenkomsten op het gebied van management, organisatie en toezicht.

Nive Opleidingen

Nive Opleidingen is sterk als het gaat om opleidingen en trainingen op het gebied van financieel management. Nive Opleidingen biedt naast beroepsopleidingen ook trajecten voor specifieke verdieping; maatwerk, incompany en open inschrijving. Belangrijk in het aanbod van Nive Opleidingen is de HOFAM, de post-HBO opleiding tot Qualified Controller.

Inloggen

Ook partner worden van het Nive?

Businesspartners zijn van groot belang voor het Nive. Samen met onze partners slaan we de handen in een om zo kennis en ervaring te delen en te vergroten. Denkt u dat uw organisatie en het Nive iets voor elkaar kunnen betekenen? We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te verkennen.

E-mail: mt.schlatmann@nive.org
Telefoon: (06) 200 13 628